Luni-Vineri 9-16

Set de accesorii COSORI C158-6AC pentru AirFryer Cx158, Tavă adâncă prăjituri, Tavă pizza, Formă silicon ouă-brioșe, Suport metalic carne, Grilaj cu 5 frigărui, Covoraș silicon cu rezistență mare la căldură

ID Produs: 165614


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Accesorii bucatarie

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Set de accesorii COSORI C158-6AC pentru AirFryer Cx158, Tavă adâncă prăjituri, Tavă pizza, Formă silicon ouă-brioșe, Suport metalic carne, Grilaj cu 5 frigărui, Covoraș silicon cu rezistență mare la căldură de la COSORI

* Nu trebuie să dețină și să stocați. Diferite dispozitive pentru a vă bucura de o varietate de alimente!

* Tot ce ai nevoie.  Este să ai accesorii potrivite pentru dispozitivul tău!

* Accesoriile pentru friteuza de aer Cosori.  Cu o capacitate de 5,5 litri fac friteuza dvs. și mai versatilă!

* Setul include. o tavă adâncă, ideală pentru coacerea prăjiturilor, tartă sau pâinii, o tavă pentru pizza, formă din silicon pentru ouă sau brioșe, suport metalic pentru gătit pește sau altă carne, grătar pentru pregătirea frigăilor cu 5 frigărui și tampon din silicon cu rezistență la căldură ridicată / mat, ideal pentru a fi așezat pe partea de sus a mobilierului de bucătărie înainte de a plasa tăvile fierbinți.

Fără BPA - Confecționat din materiale alimentare sănătoase și sigure și materiale rezistente la căldură, accesorii noastre sunt fără BPA, nu vă faceți griji cu privire la substanțele chimice periculoase, bucurați-vă de gătit amuzant și sănătos.

* Set accesorii 6 buc - Include 1 x tigaie pentru tort; 1 x tigaie pentru pizza; 1 x suport metalic; 1 x raft multifuncțional cu 5 frigărui; 1 x acoperire de siliciu; și 1 x mucegai de mușcături de ou cu capac. Tot ce aveți nevoie pentru a găti fără a vă costa mai mult timp și bani pentru a cumpăra fiecare piesă individuală.

* Domeniul de aplicare -Perfect pentru friteuza de aer COSORI, potrivită și pentru friteuzele de aer mai mari, aplicabile pentru Gowise SUA și pentru majoritatea măritor de friteuză cu aer.

* Bucurați-vă de accesoriile bonus -  Gătiți prăjituri, pizza, ouă, alimente frigarui și multe altele. Accesorii incluse:

* Pentru ce sunt toate aceste accesorii? - Aceste accesorii pentru friteuză, sunt perfecte pentru pregătirea cartofilor prăjiți, inele de ceapă, fâșii de pui, legume prăjite, pizza, fursecuri, biscuiți, pește, bețișoare de mozzarella, carne de porc, porumb, creveți, broccoli și multe altele cu un gust mult mai bun.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.