Luni-Vineri 9-16

Set VR Oculus Quest II , 64Gb, Advanced all in one virtual reality headset, Alb

ID Produs: 158792

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
Nu este in stoc

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Accesorii console

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Set VR Oculus Quest II , 64Gb, Advanced all in one virtual reality headset, Alb de la OCULUS


GENERATIA URMATOARE A VR ALL-IN-ONE VR CU QUEST 2
Oculus Quest 2 a fost conceput pentru a face lumile virtuale sa se adapteze la miscarile dvs., permitandu-va sa explorati jocuri si experiente uimitoare cu o libertate de neegalat fara un PC sau consola. Ramaneti concentrat cu un ecran uimitor care prezinta cu 50% mai multi pixeli decat Quest original. Controlerele Touch reproiectate au o ergonomie imbunatatita si controale intuitive care va transporta gesturile, miscarile si actiunile direct in VR. Puteti chiar sa va conectati setul cu casca VR la un computer compatibil cu jocurile cu un cablu Oculus Link pentru a accesa sute de jocuri si experiente VR pentru PC. Quest 2 va permite, de asemenea, sa va aduceti prietenii in actiune. Cu castingul live, puteti impartasi experienta VR cu oamenii din jur. Sau intalniti-va cu prieteni in lumi virtuale pentru a lupta in competitii multiplayer sau pur si simplu sa petreceti ceva timp impreuna. Cu Oculus Quest 2, nu ai niciun scop in ceea ce poti juca, crea si descoperi in realitatea virtuala.

PROCESORUL AVANSAT ACTIVA O GRAFICA MAI BUNA


VORBITORI INCORPORATI LIVRA AUDIO POSITIONAL 3D CINEMATIC
Cu Quest 2, nu exista niciun scop in ceea ce puteti juca, crea si descoperi in realitatea virtuala. Quest 2 este acolo, astfel incat sa puteti profita la maximum de fiecare moment cu un procesor rapid si cu afisajul cu cea mai mare rezolutie. Indiferent daca navigati pe mari galaxii sau explorati taramuri fermecate, aveti claritatea si confortul pentru a descoperi fiecare detaliu. Bucurati-va de rezolutia incredibila de 1832 x 1920 pixeli pe ochi. Cu o claritate sporita, puteti ramane concentrat, indiferent daca sunteti in miscare sau stati nemiscat.

SIMTETI VIITORUL REALITATII VIRTUALE


LASATI LUMEA SA DEVINA ARCA TA
Adu-ti prietenii in lumi VR atunci cand trimiti direct pe un televizor compatibil sau in aplicatia mobila Oculus. Quest 2 necesita contul dvs. Facebook pentru a va conecta, facilitand intalnirea cu prietenii in VR si descoperirea comunitatilor din intreaga lume. Puteti explora ca dvs. sau puteti alege un nume nou prin crearea unui profil VR unic.

PERFECTATI-VA MISCAREA CU NOILE CONTROLATE


LASATI LUMEA SA DEVINA ARCA TA
Controlerele Oculus Touch reproiectate va transporta miscarile direct in VR cu ajutorul comenzilor intuitive. Luati VR in propriile maini si completati-va cu urmarirea manuala de ultima generatie, astfel incat sa puteti exploda, taia si trece printr-o biblioteca extinsa de jocuri si experiente Oculus Quest.

CONFIGURATI CU USURINTA OCULUS QUEST 2
Bucurati-va de VR care este gata cand sunteti. Nu este nevoie de PC sau consola. Dupa ce va configurati cu aplicatia pentru smartphone Oculus, veti avea tot ce aveti nevoie pentru a explora lumi virtuale doar cu casti si controlere. Este necesar un cont Facebook. Necesita acces la internet wireless si aplicatia Oculus (descarcare gratuita) pentru a configura dispozitivul.


DESENEAZA ZONA DE JOC


GARDIAN ACTIVAT


TRECERE SI ALERTA


Realitatea virtuala tocmai a primit un upgrade! 

Oculus Quest 2 vine cu noul procesor Qualcomm® Snapdragon™ XR2 (6Gb RAM) si cu o rezolutie marita - 1832 x 1920 pixeli pentru fiecare ochi.

Esti gata sa te joci? Trebuie doar sa deschizi cutia si sa faci cateva setari. Fara PC! Fara cabluri! Fara limite!

Controllerul Oculus Touch a fost si el imbunatatit, pentru o acuratete mai mare.

Oculus Quest 2 este compatibil cu toate titlurile originale pentru Oculus.

Setul functionează independent sau poate fi conectat la un PC prin intermediul cablului Oculus Link (vandut separat)

 

Setul include:

  • Casca Oculus Quest 2 - culoare alba - memorie 64Gb
  • Doua controllere tactile Oculus Touch 2
  • Adaptor de incarcare 15 W cu cablu USB / USB-C
  • 2 Baterii AA
  • Distantier optional pentu ochelari de vedere

Fara PC. Fara cabluri. Fara limite.

CARACTERISTICI GENERALE

Device compatibil Desktop PC
Conectivitate Wi-Fi
Rezolutie imagine (px) 1832 x 1920
Rata de refresh 60 Hz 72 Hz 90 Hz
Senzori Camera video integrata Motion tracking
Compatibilitate platforma Oculus
Continut pachet 2 x Controlere 1 x Casca VR 1 x Convertor (adaptor alimentare) 1 x distantator facial
Culoare Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.