Luni-Vineri 9-16

Joystick THRUSTMASTER MFD Cougar Pack

ID Produs: 99146


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

339,66 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 13.85 lei/luna

Descriere Joystick THRUSTMASTER MFD Cougar Pack de la THRUSTMASTER

Joystick THRUSTMASTER MFD Cougar Pack

Acest set constă din două panouri USB multifuncționale pentru cabină, care se bazează pe panourile MFD ale unui F16. În acest caz, totuși, MFD-urile (= Multi Functional Displays) nu sunt monitoare reale, ci cadre cu comutatoare iluminate. Panourile sunt deosebit de utile pentru simulările aeronavelor. Dacă joci cu un joystick și nu vrei să fii dependent de o tastatură.

Pachetul MFD Cougar este compatibil cu toate jocurile de simulare a zborului (militare sau civile) și acceptă multi-USB. Există 20 de butoane și patru comutatoare pe MFD, oferind un total de 48 de opțiuni de control posibile. Intensitatea iluminării butoanelor poate fi reglată prin software sau manual.

O bază detașabilă, ponderată și multi-pozițională menține MFD-urile la locul lor. Livrarea include, de asemenea, două ferestre din sticlă acrilică, în care poate fi introdus unul dintre cele trei carduri de layout pretipărite disponibile în pachetul de livrare. Fiecare casetă de layout corespunde unei presetări (general, aviație ușoară sau zbor de pasageri).

Pachetul include și un CD cu presetări pentru Microsoft Flight Simulator X și Microsoft Flight Simulator 2004. Cele două panouri pot fi conectate prin USB. Cheile pot fi apoi atribuite în jocul în sine.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.