Luni-Vineri 9-16

Baveta cu maneci lungi - Ridichii si morcovei

ID Produs: 181982


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Accesorii hrana

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Baveta cu maneci lungi - Ridichii si morcovei de la TIDY TOT

Baveta moderna cu maneci lungi, extrem de utila pentru a proteja hainutele copilasului atunci cand mananca sau cand se joaca. Se poate utiliza ca atare sau daca doriti o baveta de schimb pentru kit-urile pentru hranire Tidy Tot. 

Caracteristici:

  • baveta impermeabila cu maneci lungi este confectionata dintr-un material placut la atingere si are sistem de prindere cu arici in zona gatului, astfel incat se pune si se scoate cu usurinta si este confortabila
  • prevazuta cu elastic la maneci
  • va proteja hainele celui mic, astfel incat nu veti fi nevoiti sa ii schimbati copilasului hainele dupa fiecare masa sau sesiune de joaca.
  • marime unica: recomandata de la 6 - 24 luni
  • veti primi o banda speciala pentru sistemul de prindere cu arici pe care sa o folositi cand spalati baveta, astfel incat sa nu deteriorati alte piese vestimentare
  • culoare: verde
  • pretul este per bucata

Material baveta: polyester cu un invelis de Poliuretan termoplastic

Instructiuni de intretinere: spalare automata; temperatura apei de max. 30 grade. A nu se calca. A nu se spala cu obiecte delicate sau care se rup cu usurinta. 

Dimensiune aprox. baveta: 36 x 66 cm

Varsta recomandata: 6 - 24 luni

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.