Luni-Vineri 9-16

Husa pentru gratar, marime XL 145 x 40 x 100 cm Activa 13035

ID Produs: 197006


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

355,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 14.5 lei/luna

Descriere Husa pentru gratar, marime XL 145 x 40 x 100 cm Activa 13035 de la ACTIVA

Husa este un accesoriu esential pentru gratarul dvs. Il va proteja impotriva conditiilor meteorologice, astfel incat sa va puteti bucura de gratar mai mult timp. Este utila pentru protectia gratarului in cursul pauzelor de utilizare si in afara sezonului, pentru depozitarea gratarelor in conditii de siguranta.

Husa pentru gratar, din tesatura rezistenta la apa si inghet, 100% poliester + strat suplimentar PU. Protectie optima si pe termen lung a gratarului impotriva efectelor negative ale conditiilor meteorologice. Tesatura tip OXFORD realizata din fibre de poliester, care se caracterizeaza prin durabilitate si rezistenta la abraziune, intindere si rupere. Densitate de 200g/metru patrat. Un strat suplimentar de tip PU confera tesaturii proprietati hidrofuge. Husa este usor de curatat. Culoare neagra, posibilitatea decolorarii ca urmare a expunerii indelungate la soare, cu toate acestea, asta nu afecteaza proprietatile de protectie si rezistenta la apa ale husei.

Se potriveste pe modelele Activa: Florida III, Montana III, Madera, Detroit 600.

Caracteristici:

  • Tesatura durabila: poliester + PU
  • Rezistent la apa
  • Protectie: intemperii, murdarie
  • Forma: trapez
  • Densitate de 200g/metru patrat
  • 145 x 40 x 100 cm
Tip produs Husa
Numar piese/set 1
Material Poliester
Continut pachet 1 x Husa
Culoare Negru
Lungime 145 cm
Latime 40 cm
Inaltime 100 cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.