Luni-Vineri 9-16

Cutie de depozitare Made2Match pentru gratare Char-Broil Professional Pro, Core, Gas2Coal 140072

ID Produs: 196769


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

319,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 13.04 lei/luna

Descriere Cutie de depozitare Made2Match pentru gratare Char-Broil Professional Pro, Core, Gas2Coal 140072 de la Char-Broil

Cutia de depozitare Made2Match pentru gratare Char-Broil Professional Pro, Core, Gas2Coal se ataseaza in exteriorul gratarului pentru a pastra la indemana accesorii mai mari, cum ar fi tavile pentru carbune, grilele si pietrele pentru pizza chiar acolo unde le utilizati. Instalati aceasta cutie cu compartiment dublu, fabricata din plastic rezistent la caldura, pentru a tine aproape obiectele mai voluminoase si pentru a elibera spatiu in alta parte. Aceasta cutie de depozitare multifunctionala are un perete interior detasabil pentru a gazdui si accesorii si mai mari. Este potrivita  toate dimensiunile de gratare Professional Pro, Core, Gas2Coal.

Specificatii

  • Cu MADE2MATCH va puteti personaliza gratarul si puteti extinde spatiul de lucru  in functie de dorintele si nevoile dvs.
  • Se ataseaza in exteriorul gratarului pentru a crea mai mult spatiu de depozitare.
  • Sunt incluse suruburile pentru asamblarea cu usurinta.
  • Este potrivita pentru modelele Char-Broil Professional Pro, Core, Gas2Coal.
  • Poate fi depozitata sub husa de protectie impotriva intemperiilor.
  • Dimensiuni: inaltime 39 cm x lungime 38 cm x latime 13 cm
  • Greutate: 2 kg
  • Greutate maxima suportata: 9 kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.