Luni-Vineri 9-16

Set 3 ustensile din inox pentru gratar Char-Broil 7071

ID Produs: 196822


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

164,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Set 3 ustensile din inox pentru gratar Char-Broil 7071 de la Char-Broil

Ca marca de top in domeniul sau, Char-Broil a acumulat ani intregi de experienta in producerea gratarelor de calitate, de care se bucura acum milioane de clienti din toata lumea. Pe parcursul anilor, devine evident faptul potrivit caruia clientii exigenti, dar fideli au ajuns sa se astepte si la accesorii de calitate din partea unui brand in care au incredere.

Gamele extinse de la Char-Broil de accesorii corespund intru totul acestor exigente. In prezent, puteti alege dintr-o gama variata de accesorii de gatit, de la huse universale pana la ustensile de gatit si perii de curatat. Altfel spus, o gama de accesorii de calitate care sa va ajute sa gatiti, sa va curatati si sa va protejati gratarul.

  • Set format din 3 piese - include o spatula, o furculita si un cleste
  • Maner antiderapant - usor de prins si de manevrat.
  • Desfacator de sticle - incorporat elegant in partea de sus a manerului.
  • Carlig - ca sa va puteti agata accesoriile, sa le aveti la indemana, dar in afara suprafetei de gatire.
  • Confectionate din otel inoxidabil - facute sa reziste si usor de curatat.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.