Luni-Vineri 9-16

Plita din fonta cu 2 fete neteda si grill 43 x 32 cm pentru gratar Monroe Pro 4 Enders 7893

ID Produs: 196420


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Accesorii pentru gratar

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Plita din fonta cu 2 fete neteda si grill 43 x 32 cm pentru gratar Monroe Pro 4 Enders 7893 de la Enders

Aveti ocazia de a pregati meniuri complete pe plita din fonta cu 2 fete, neteda si grill, si de a va bucura astfel de proprietatile speciale ale fontei. Distributia optima a caldurii asigura rezultate perfecte de gatire si face ca grillul pe gaz de la Enders sa functioneze ca o bucatarie perfecta in aer liber.

Oua prajite, felii de dovlecei si vinete sau fileuri de peste si creveti - toate acestea pot fi pregatite pe plita din fonta cu doua fete, neteda si de tip grill, pentru modelul de grill Monroe Pro 4 Enders. Puteti pregati astfel meniuri complete cu grillul dvs. Enders in aer liber. Utilizati partea neteda pentru peste sau carne de pasare. Cu partea de tip grila, carnea va capata urmele de frigere atat de specifice gratarului.

Se  potriveste cu modelul de grill Monroe Pro 4 Enders. Plita functioneaza ca insertie din fonta solida, emailata. Una dintre fete este cu striatii, iar fata reversibila este complet neteda.

Este ideala pentru prepararea alimentelor mici la gratar care altfel ar cadea printre grile, cum ar fi fructe de mare, legume, oua prajite, slanina, dar si peste si burgeri.

Specificatii:

  • Poate fi folosita pe ambele parti si se potriveste perfect cu modelele Monroe Pro 4 si Boston 4
  • O parte pe jumatate cu striatii, pe jumatate neteda si o parte complet neteda
  • Distributie optima a caldurii datorita fontei emailate
  • Ideala pentru prepararea de alimente mici la gratar, care altfel ar cadea printre grile, cum ar fi fructe de mare, legume, oua prajite, slanina, dar si peste si burgeri
  • Dimensiuni: 43 cm lungime x 32 cm latime x 1,5 cm inaltime
  • Greutate: 4 kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.