Luni-Vineri 9-16

Sort din piele pentru gratar Premium Feuermeister rosu L 95 x 70 cm 8701040202

ID Produs: 196884


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

1.307,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 53.29 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Sort din piele pentru gratar Premium Feuermeister rosu L 95 x 70 cm 8701040202 de la Feuermeister

Sortul este disponibil in trei marimi, in functie de dimensiunile purtatorului. Fiecare sort este livrat intr-un ambalaj special din bumbac, cu inchidere cu snur.
In procesul de tabacire a pielii, acordam atentie utilizarii agentilor de tabacire ecologici. Aspectul neted si fara varsta al pielii de calitate superioara si certificata corespunzator, provenita de la bovine din muntii germani, transforma un accesoriu al gratarului intr-o emblema a elegantei.

Mirosul caracteristic al pielii si senzatia tactila unica ofera pasionatilor de gratar cea mai stilata si mai placuta experienta de gatit. Toate aplicatiile metalice sunt fara plumb si nichel. Substantele si alergenii care sunt periculosi pentru sanatate au fost complet evitati.

Cusut, nituit si complet proiectat si fabricat in regiunea inferioara a Rinului, in Germania, sortul din piele pentru gratar este un produs „fabricat in Germania”, pentru o experienta culinara placuta si de lunga durata.

O protectie pentru gat din piele nappa ofera confort suplimentar. Desigur, cureaua de pe gat, precum si talia sau centura sunt impodobite cu o catarama din fier, cu aspect de alama veche si ambele pot fi adaptate individual, in functie de marimea fiecarui maestru al gratarului.

Doua buzunare cusute si nituite pot fi folosite pentru accesorii de gratar sau de gatit. Cureaua laterala, la nivelul taliei, va ofera posibilitatea de a tine un prosop sau o teaca de cutit pentru gratar.

Specificatii:

  • Disponibil in diferite culori / modele
  • Aspect de piele tabacita antichizata
  • Protectie impotriva caldurii radiante de la afumatoare, gratar cu carbune si de la toate tipurile de gratare cu gaz si impotriva murdariei
  • Posibilitate de curatare prin spalare
  • Aplicatii metalice fara plumb si nichel
  • Buzunare aplicate si nituite, pentru accesorii
  • Cureaua de pe gat si de la nivelul taliei pot fi adaptate dupa dimensiuni
  • Culoare: rosie
  • Dimensiuni: 95 cm lungime x 70 cm latime
  • Marimea L

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.