Luni-Vineri 9-16

Manusi de piele pentru gratar Premium Feuermeister 50173615B

ID Produs: 196887


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Accesorii pentru gratar

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Manusi de piele pentru gratar Premium Feuermeister 50173615B de la Feuermeister

Manusile sunt disponibile in urmatoarele marimi: marimea 8 (S), pentru femei si pentru barbatii cu maini mai mici, marimea 10 (L/XL), ca standard pentru barbati, si marimea 12 (XXL) pentru barbatii cu maini foarte mari. In cazul manusilor marimea 8, banda din piele cu rol de protectie a cusaturilor este de culoare rosie, pentru marimile 10 si 12 aceasta este de culoare neagra. Aceasta asigura o rezistenta semnificativ mai mare a imbinarii materialului din piele la cusaturi. Captuseala interior, din bumbac de calitate superioara, asigura un confort deosebit de utilizare. Un alt punct de atractie este captuseala interioara de culoare rosie din tesatura textila de tip twill, inserata in manseta lunga, cu rol de protectie a antebratului.

Marca distinctiva FEUERMEISTER, care functioneaza si ca amprenta de calitate, este inscriptionata prin imprimare termica. O curea suplimentara din piele atasata de manusa cu ajutorul a doua inele metalice va ajuta sa o agatati in siguranta de gratar. Intr-o simbioza perfecta intre functionalitate si aspect, manusile de gratar sunt robuste si moderne, in acelasi timp.

Manusile pentru gratar cu protectie termica sunt conforme cu noul regulament 2016/425 privind EIP (echipamentele de protectie individuala) si au fost certificate conform directivelor EN 388 si EN 407 de catre un institut de atestare notificat. Manusile rosii din piele pentru gratar ofera siguranta in orice situatie.

Desigur, mănușile pentru grătar de la Feuermeister au si caracter multifunctional, deoarece pot fi folosite și ca mănuși de făcut focul în șemineu, de cuptor, de copt și de bucătărie, în general. Ambalate in cutia-cadou perfecta, acestea va ofera o bucurie complexa a simturilor, vizuala si tactila in egala masura.

Specificatii:

  • Material: piele naturala, atent prelucrata si protejata la cusaturi prin benzi suplimentare din piele
  • Cadoul perfect pentru iubitorii gratarelor, intregit si de ambalajul special conceput in acest sens
  • Ofera protectie termica deosebita, sunt rezistente la uzura si au caracter multifunctional
  • Protectia este garantata de respectarea directivelor in vigoare privind echipamentele de protectie individuala
  • Echipate cu o curea suplimentara din piele, pentru a fi agatate de gratar
  • Disponibile in 3 marimi: 8 sau S, de dama, 10 sau L/XL, ca standard de barbati, si 12 (XXXL)
  • Dimensiuni: 30 cm lungime pentru marimea 8, 34 cm lungime pentru marimea 10 si 36 cm lungime pentru marimea 12

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.