Luni-Vineri 9-16

Husa pentru gratar ceramic Kamado The Bastard Medium, 50 x 50 x 110 cm, B922M

ID Produs: 197003


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

343,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 14.02 lei/luna

Descriere Husa pentru gratar ceramic Kamado The Bastard Medium, 50 x 50 x 110 cm, B922M de la The Bastard

O husa de ploaie special conceputa pentru modelul dvs. de gratar Bastard, care, datorita sistemului de prindere cu velcro, ofera o etansare optima. Fabricata din stat de poliester de cea mai buna calitate pentru protectie UV, va garanteaza ca gratarul dvs. va fi pregatit pentru fiecare sezon.

Husa de protectie pentru modelul Bastard Kamado asigura protectia impotriva vantului si a intemperiilor. Cu toate acestea, din cauza efectului de etansare al husei de protectie in combinatie cu posibila condensare cauzata de umezeala care se acumuleaza in interior, exista posibilitatea formarii de mucegai in spatiul de gatit. Efectul de condens poate lasa urme, pete si mucegai pe componentele din bambus ale gatarului. Prin urmare, va recomandam sa indepartati orice raft lateral de pe kamado inainte de a-l acoperi (pentru o perioada lunga de timp) cu husa de protectie. Asigurati-va ca kamado-ul este uscat inainte de a-l acoperi cu husa. Rafturile laterale se depoziteaza cel mai bine intr-un loc uscat. De asemenea, va recomandam sa aerisiti kamado din cand in cand, scotandu-i capacul cand este vreme frumoasa. In acest fel, prelungiti durata de functionare optima a gratarului cat mai mult timp posibil!

NB: scoateti cu grija husa de pe kamado pentru a evita eventuale deteriorari ale acesteia.

Specificatii:

  • Material: 100% poliester.
  • Culoare: negru.
  • Dimensiuni: 50 cm lungime x 50 cm latime x 110 cm inaltime.
  • Prindere cu velcro.
  • Greutate: 0,3 kg.
Tip produs Husa
Numar piese/set 1
Material Poliester
Continut pachet 1 x Husa
Culoare Negru
Lungime 50 cm
Latime 50 cm
Inaltime 110 cm
Greutate 0.1 Kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.