Luni-Vineri 9-16

Rezerve pentru periuta de dinti electrica copii Oral-B EB10-4, 4 buc, Editie Cars

ID Produs: 83438


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Accesorii periute

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Rezerve pentru periuta de dinti electrica copii Oral-B EB10-4, 4 buc, Editie Cars de la Oral-b

 
Capetele de periaj pentru periuta de dinti electrica Oral-B Stages Power Star Wars sunt create special pentru a le oferi copiilor o curatare blanda dar eficienta in timp ce acestia invata sa se spele corect pe dinti.
 
Forma rotunda si dimensiunea redusa se potrivesc perfect gurilor celor mici.
In plus perii extra moi asigura un periaj delicat in timp ce perii albastri, mai lungi, ajuta la curatarea eficienta a suprafetelor de masticatie. Periutele electrice Oral-B sunt alegerea ideala pentru copii, fiind create special pentru ei! Recomandata copiilor peste 3 ani.
 
Medicii dentisti recomanda schimbarea capatului de periaj o data la 3 luni. Perii indicatori se tocesc pentru a semnalizeaza atunci cand rezerva trebuie schimbata.
 
  Pachetul contine:
  • 4 capete rezerva cu Cars
 
  Intrebari frecvente
 
Intrebare: Cat de des trebuie sa schimb capatul de periaj?
Raspuns: Medicii dentisti recomanda schimbarea periutei o data la 3 luni. Perii indicatori semnalizeaza atunci cand rezerva trebuie schimbata.
 
Intrebare: Care este diferenta dintre capatul de periaj Stages Power si celelalte capete de periaj Oral-B?
Raspuns: Fiecare dintre capetele de periaj Oral-B sunt create pentru un alt fel de curatare:

-Stages: Perii capatului de periaj sunt extra moi oferindu-le copiilor o curatare blanda dar eficienta. Forma rotunda si dimensiunea redusa se potrivesc perfect gurilor celor mici.
-Cross Action are peri inclinati cu ajutorul carora inconjoara fiecare dinte pentru a indepoarta cu pana la 100% mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita.
-TriZone are peri care curata fiecare dinte prin miscari laterale pentru a-ti permite sa te periezi ca si cum ai face-o cu o periuta manuala.
-FlossAction are peri Micropulse care penetreaza adanc intre dinti pentru a indeparta placa la fel ca ata dentara (dar nu o inlocuieste).
-Precision Clean e creat pentru o curatare precisa indepartand de pan ala 5 ori mai multa placa bacteriana de pe linia gingiei, fata de o periuta manual abisnuita.
-3D White albeste dintii in 2 saptamani prin indepartarea petelor de suprafata.
-Sensitive ofera o curatare delicata, dar eficienta.

 
Intrebare: Ce periute de dinti sunt compatibile cu capatul de periaj Oral-B Stages Power?
Raspuns: Capatul de periaj Oral-B Stages Power e compatibil cu toate periutele de dinti electrice Oral-B.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.