Luni-Vineri 9-16

Adaptor Philips AEA2700/12 cu Bluetooth Hi-Fi

ID Produs: 54602

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Accesorii Smart

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Adaptor Philips AEA2700/12 cu Bluetooth Hi-Fi de la Philips

Producător Philips
Descriere Adaptorul Philips Bluetooth® cu MULTIPAIR îţi transformă sistemul de boxe Hi-Fi/PC într-un sistem audio wireless. Pur şi simplu conectează adaptorul la fluxul de muzică wireless de la maxim trei smartphone-uri, tablete şi dispozitive compatibile Bluetooth.
- Asociază până la 3 dispozitive inteligente astfel încât să poţi transmite muzică de pe orice dispozitiv doreşti, fără să-ţi baţi capul cu dezasocierea şi reasocierea. Pentru a reda o melodie pe un dispozitiv diferit, alege-l pur şi simplu şi apasă pe redare. Melodia de pe dispozitivul original se va opri şi îi va lua locul noua melodie, perfect pentru a partaja muzică cu prietenii, la petreceri sau doar pentru a reda melodii diferite stocate pe dispozitive diferite.
Lasă prietenii şi familia să se asocieze concomitent, astfel încât să poţi schimba rapid între muzica fiecăruia.
Fiecare iubitor de muzică are un serviciu de muzică sau aplicaţii de radio online pe dispozitivele sale mobile. Acum le puteţi reda direct pe sistemul dvs. Hi-Fi.
- Cu tehnologia avansată, sunetul transmis prin Bluetooth® este adus la un nou nivel. Redarea audio standard prin Bluetooth® utilizează codecul SBC, care este conceput pentru transmisii audio simple, lăsând ascultătorii adesea dezamăgiţi şi nemulţumiţi. Cu toate acestea, adaptorul Hi-Fi este echipat cu tehnologia wireless Bluetooth® (aptX® şi AAC) de înaltă fidelitate - oferindu-vă un sunet bogat, puternic şi de o claritate excepţională. Compatibil cu cele mai recente smartphone-uri, tablete şi alte dispozitive Android™ şi Apple iOS, Philips oferă acum calitatea audio pe care v-o doriţi. Muzica wireless nu a sunat niciodată atât de bine.
Poţi conecta adaptorul Bluetooth® Hi-Fi la aproape orice sistem de boxe Hi-Fi sau de PC folosind mufa analogă standard RCA sau cea de 3,5 mm.
Sincronizaţi dispozitive Bluetooth® cu uşurinţă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingeţi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a iniţia sincronizarea Bluetooth® şi streaming-ul de muzică.
Profil/versiune Bluetooth 3,0/A2DP, AVRCP 1.3
Gamă Bluetooth Până la 10 m
Ieșiri Ieșire Aux RCA
Ieșire audio (3,5 mm)
Ieșire optică/coaxială digitală
Dimensiune 22 x 74 x 74 mm
Masă 0,04 kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.