Luni-Vineri 9-16

Vas de gatit ETA 013390000 Pacenka

ID Produs: 53361

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

573,89 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +57,39 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +86,08 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 23.39 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Vas de gatit ETA 013390000 Pacenka de la Eta

Etapan este destinată coacerii, prăjirii, tocăturilor sau gătirii. Sănătos, gustos și prietenos cu bugetul - acesta este Etapan!

Un mod sănătos de a pregăti mâncarea Încălzire foarte eficientă Calitate profesionala pentru uz casnic Poate fi folosit pentru: gătit, fiert, coacere, prăjire și menținerea alimentelor calde Elementul de încălzire încorporat în partea de jos a capacului Recipient de lucru de 4,3 l cu suprafață antiaderentă (teflon) Dimensiune tigaie 277 x 277 x 112 mm Întrerupător de alimentare cu semnal de funcționare Siguranță greșită a montajului Mânere izolate pentru operare în siguranță și manipulare ușoară Baza stabila Design modern și elegant pentru fiecare bucătărie Capac cu garnitură din oțel inoxidabil și orificiu special de ventilație Capac de vizor Capac termic de protectie al capacului Asamblare simpla si rapida Recipient ușor de îndepărtat Suprafata usor lavabila Lungime cablu de alimentare 1,5 m Intrare 475 W

Eta

475 W

Blocarea automată de siguranță, Teflon bevonat

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.