Luni-Vineri 9-16

Multicooker Instant Pot Pro 8, negru

PRET SPECIAL
ID Produs: 166637

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin limitat

999,00 lei

899,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +89,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +134,85 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 36.63 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Multicooker Instant Pot Pro 8, negru de la Instant Pot

Experimentati gatitul la un nou nivel cu multicooker-ul Instant Pot Pro! Acesta are 28 de programe predefinite si 5 setari pe care le puteti folosi pentru a va salva programele favorite. Totul pentru ca dumneavoastra sa petreceti mai putin timp in bucatarie! Instant Pot Pro reuseste sa economiseasca pana la 70% din timpul necesar gatitului in mod traditional, iar tehnologia de utilma ora pe care o foloseste il ajuta ca preincalzirea sa fie cu 20% mai rapida decat in cazul generatiilor anterioare! Totodata, eliberarea aburului in cazul acestui aparat este mai silentioasa si mai eficienta!

 

Descriere

Nouă generație de aparate 10 în 1
Un aparat de gătit nou și complet, cu până la 70 % mai rapid și mai eficient energetic decât gătitul prin metode clasice. Petreci mai puțin timp în bucătărie datorită noului sistem de pre-încălzire rapidă care reduce timpul necesar atingerii temperaturii funcționale cu până la 20 %. O oală versatilă care înglobează funcționalitatea a zece aparate de gătit, astfel, poate găti sub presiune, poate înlocui cratița cu capac, slow cooker-ul, aparatul pentru gătit orez, poate găti la abur, poate înlocui aparatul pentru făcut iaurt, poate încălzi și păstra mâncarea caldă, poate îndeplini funcția de sterilizator dar poate fi folosit și pentru a găti sous-vide. Mai mult, funcția „bake” face posibil gătirea prăjiturilor, a pâinii sau a altor produse de brutărie sau patiserie.
Presetări
28 de presetări pentru cele 11 programe, adică posibilitatea calibrării aparatului în funcție de tipul de gătit pentru care optezi (sub presiune, slow cooking, etc.) și ingredientele pe care le folosești, astfel, oala sub presiune poate fi folosită cu setările perfecte tipului de mâncare pe care dorești să o gătești, la atingerea unui buton. Pot fi memorate 5 presetări utilizate frecvent sau dintre cele preferate, astfel încât totul să fie la îndemână, mai ușor ca niciodată.
Programe prestabilite la o atingere de buton:
Alege din cele 10 programe prestabilite pentru gătit ciorbe, supe, sosuri, pui, orez, ouă, terciuri, iaurt, deserturi, pâine, etc. Poți acționa și funcția de sterilizare pentru obiecte sau recipiente, ale tale sau ale bebelușului.
Gătire rapidă sau slow-cooking:
Versatilitatea Instant Pot Pro 8 face ca oala să poată găti rapid, sub presiune sau încet, „la foc mic”, așa cum bunica gătea pe vremuri.
Funcția „păstrează cald”
Te ajută să mănânci mâncarea mereu caldă, ca și cum ospătarul ți-ar servi mereu specialitatea casei, la tine acasă.
Ușor de asamblat, ușor de curățat:
Asamblați într-o clipită, desfaceți și spălați cu ușurință. Oala din inox dar și capacul pot fi spălate în mașina de spălat vase, suprafața este anti-aderentă iar oțelul din care este construită carcasa este anti-amprentă.
Oala cu mânere și funcționalitate clasică
Oala interioară din inox este dotată cu mânere care fac manipularea incredibil de ușoară și precisă. Oala interioară poate fi folosită ca și oricare altă oală clasică, pe plită cu gaz, plită vitroceramică, cu inducție sau chiar în cuptor, dacă temperatura setată nu depășește 230o C.
Siguranță mai presus de toate:
Beneficiază de un sistem îmbunătățit de eliberare a aburului, mai silențios și care dispersează mai puțin. Multiplele sisteme de siguranță brevetate de Instant Pot protejează utilizatorul și previn accidentele, pentru gătit 100 % sigur, fără emoții dar cu emoție. Beneficiază de protecție la supra-încălzire, capac cu sistem de închidere/deschidere securizat, sistem rapid de eliberare a presiunii, etc., astfel încât să te îngrijoreze doar faptul că mâncarea ar putea să aibă prea multe calorii. Sistemul easy-close blochează capacul atunci când acesta este închis în poziția corectă. Sistemul inteligent de eliberare a presiunii te scutește de griji, resetându-se în momentul în care presiunea a fost eliberată în totalitate.
Dimensiune optimizată:
Pro 8 este o oală potrivită pentru familii sau grupuri mari, se pot găti 8-12 porții în funcție de felul de mâncare pe care îl gătiți.
Materiale de calitate și design gândit inginerește:
Folosim inox de cea mai bună calitate, certificat, rezistent iar partea inferioară am construit-o din trei straturi, astfel încât căldura să se transmită uniform iar prăjirea, coacerea sau fierberea să fie perfecte. Funcția anti-rotație a oalei face ca aceasta să nu se miște atunci când se amestecă ingredientele.
Control intuitiv, ușor de înțeles și folosit
Ecranul luminos cu afișaj negru pe alb, indică evoluția procesului de gătit și are un buton dedicat pentru Pornit/Oprit. Presiunea și temperatura sunt monitorizate și afișate pe ecran în sistem dual Celsius/Farenheit. Timpul de gătire cât și temperatura/presiunea pot fi controlate individual și independent. Potențiometrul cu mișcare pas-cu pas vă ajută să navigați ușor printre diferitele presetări.
Conectare cu idei și rețete din lumea întreagă:
Descarcă aplicația noastră gratuită (Instant Pot) din magazinul Play (dispozitive cu sistem de operare Android) sau App Store (dispozitive cu sistem de operare iOS) și descoperă rețete savuroase din toate colțurile lumii, pe care le poți pregăti cu Instant Pot.
Tip Sub presiune Slow cooker
Utilizare Rezidential
Capacitate 7.6 l
Functii Timer Control temperatura Sistem de siguranta Termostat Protectie supraincalzire Start intarziat Mentinere la cald Gatire sub presiune
Numar programe 9
Tip programe Orez Cereale Tocana Abur Supa Coacere Fierbere
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 1200 W
Tip panou de comanda Digital

DIMENSIUNI

Latime 36.5 cm
Inaltime 35.3 cm
Lungime 36 cm
Greutate 7.2 Kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.