Luni-Vineri 9-16

Multicooker All in one Instant Pot Duo Crisp Ultimate Lid 6.5L, 1500W

ID Produs: 192657

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
Nu este in stoc

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aparate de gatit & deshidratoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Multicooker All in one Instant Pot Duo Crisp Ultimate Lid 6.5L, 1500W de la Instant Pot

Descriere

Nimic nu este la fel, totul e mai simplu: Un aparat complet nou, gândit pentru zero griji și pentru ergonomie. Un singur capac pentru toate funcțiile. Acum nu mai e nevoie să schimbi capace pentru a beneficia de avantajele fiecărei funcții. Instant Pot Ultimate Lid este adevăratul aparat all-in-one de care ai nevoie și de care nu te vei putea despărți. Este un aparat revoluționar, cu funcții multiple în care poți să fierbi, să gătești sub presiune, să coci, să frigi, să o folosești pe post de friteuză fără a fi nevoie să schimbi capacul.

Nouă generație de aparate 13 în 1 : Un aparat de gătit nou și inteligent cu funcții multiple și complexe. Mai rapid cu până la 70 % ca și un aparat de gătit clasic și mult mai eficient din punct de vedere al consumului de energie. O oală versatilă care înglobează funcționalitatea a treisprezece aparate de gătit, astfel, poate găti sub presiune, poate fi folosită ca friteuză, ca și slow cooker, ca și aparat de gătit cu abur, pentru sotare, pentru încălzit mâncarea, pentru păjire sau rumenire, se poate prepara mâncare ca și în cuptor, deshidrator, aparat de făcut iaurt, aparat de gătit sous-vide, mașină de făcut pâine sau pentru gătire tip broil. Instant Pot Ultimate Lid gătește la fel de ușor cartofi prăjiți delicioși, pui, miel sau chiar deserturi. Poate deshidrata cu succes legume, fructe sau produse din carne, sau poate funcționa ca un mini grill care va rumeni ingredientele exact așa cum fac bucătarii renumiți. Astfel, nu am exagerat când i-am spus adevăratul aparat all-in-one.
Gătire rapidă, fără griji și ghidaj pas cu pas: Capacul unic permite o mai bună gestionare a spațiului din locuință, politica mai puține piese = mai puține griji te scapă de sarcina de a memora locul unde ai pus capacul sau de a organiza spațiul astfel încât să încapă încă un capac. Mașina de gătit este echipată cu un ecran LCD generos și cu sistem de asistență a utilizatorului dar și cu buton de acționare a supapei de eliberare a aburului sau notificare atunci când capacul poate fi deschis. Eliberarea aburului se face mai silențios decât oricând, pentru confortul familiei tale.

Funcție de friteuză, un super ajutor în bucătărie: Acum nu mai este nevoie să schimbi capacul atunci când vrei să transformi aparatul tău de găti într-o friteuză gata să pregătească felurile tale preferate. Fie că vrei să gătești pui la rotisor, pește, cartofi prăjiți sau copți, vită, porc, legume sau deserturi, pune ingredientele în aparat, selectează opțiunea preferată și bucură-te de o experiență culinară deosebită.
Prăjește fără ulei, mânăncă mai sănătos: Te provocăm să mănânci mai sănătos, prăjește și rumenește ingredientele fără ulei, este nevoie de o cantitate infimă de ulei, cu până la 95 % mai puțin ulei decât în cazul metodei clasice de prăjire în ulei. Fluxul de aer cald constant și puternic asigură prăjire/rumenire uniformă și o crustă delicioasă, de fiecare dată.

Siguranță mai presus de toate: Beneficiază de un sistem îmbunătățit de eliberare a aburului, mai silențios și care dispersează mai puțin. Multiplele sisteme de siguranță brevetate de Instant Pot protejează utilizatorul și previn accidentele, pentru gătit 100 % sigur, fără emoții dar cu emoție. Beneficiază de protecție la supra-încălzire, capac cu sistem de închidere/deschidere securizat, sistem rapid de eliberare a presiunii, etc., astfel încât să te îngrijoreze doar faptul că mâncarea ar putea să aibă prea multe calorii.

Dimensiune optimizată: Instant Pot Ultimate Lid este o oală potrivită pentru familii sau grupuri medii, se pot găti 6-8 porții în funcție de felul de mâncare pe care îl gătiți.

Materiale de calitate și design gândit inginerește: Folosim inox de cea mai bună calitate, certificat, rezistent iar partea inferioară am construit-o din trei straturi, astfel încât căldura să se transmită uniform iar prăjirea, coacerea sau fierberea să fie perfecte. Metoda de protecție a funcției de friteuză face ca elementul central al acesteia să fie protejat atunci când aparatul este folosit ca și oală, când se gătește sub presiune sau pentru celelalte funcții ale aparatului.

Conectare cu idei și rețete din lumea întreagă: Descarcă aplicația noastră gratuită (Instant Pot) din magazinul Play (dispozitive cu sistem de operare Android) sau App Store (dispozitive cu sistem de operare iOS) și descoperă rețete savuroase din toate colțurile lumii, pe care le poți pregăti cu Instant Pot.

 

 

Instant Pot® Duo™ Crisp cu capacul Ultimate Lid:
Este primul aparat de gătit combinat cu un singur capac care combină funcțiile de gătit uscat de prăjire cu aer, grătar, prăjire, coacere, deshidratare și preparare a probelor, cu funcții inteligente de gătit umed: gătit sub presiune, sous vide, abur, gătit lent, aparat de făcut iaurt și tigaie pentru sărituri.

Cu un singur capac:
Acest model care economisește spațiu poate trece de la gătit sub presiune la prăjit la aer sau invers, doar prin adăugarea sau îndepărtarea capacului interior de gătit sub presiune pentru a dezvălui elementul de încălzire pentru prăjit la aer. Cu o suprafață mare de prăjire în aer și un coș mare, aveți spațiu pentru a găti până la 6 porții atunci când prăjiți în aer, toate mai sănătoase și delicioase, folosind cu 95% mai puțîn ulei.

Recipientul interior spațios de 6,2 l:
Permite, de asemenea, o experiență mai largă la tigaia de sărituri și gătirea a până la 6 porții atunci când gătiți sub presiune - perfect pentru pregătirea meselor, familii și gătitul pe loturi.

Gătit cu 70% mai rapid decât metodele tradiționale:
Duo Crisp cu Ultimate Lid este simplu de utilizat datorită afișajului LCD mare care vă ghidează prin programele de gătit și vă permite chiar să știți când să deschideți și să închideți capacul.

Eliberarea anticipată a aburului:
Este simplu de utilizat, cu 3 opțiuni diferite disponibile în funcție de felul de mâncare pe care îl gătiți, toate acestea fiind controlate cu ajutorul afișajului LCD pentru o experiență de aerisire și mai simplă, care este foarte silențioasă!

Eficientă din punct de vedere energetic și eficientă din punct de vedere al costurilor:
Recentul nostru studiu independent a arătat că gătitul cu un Instant Pot sau Air Fryer utilizează de 4,4 ori mai puțînă energie necesară decât în cuptor, economisind energie și costuri*, oferindu-vă un motiv în plus pentru a-l folosi la fiecare masă.

Și cu 13 funcții de gătit diferite înseamnă că nu veți rămâne niciodată fără ceva de gătit:
Prăjirea în aer pentru o crocantă perfectă, sau gătitul sub presiune pentru mese rapide și sănătoase sau gătitul lent pentru o aromă profundă - posibilitățile sunt infinite, cu 100 de rețete de încercat.

Pregătirea ușoară a meselor:
Care rezultă în mâncăruri delicioase, este și mai bună cu cea mai simplă curățare ulterioară, cu o oală de gătit, un coș de prăjire în aer și un capac pentru gătit sub presiune, care pot fi spălate în mașina de spălat vase.
*Studiu realizat pentru a evalua consumul de energie într-un cuptor electric de 2400 W și în aparatul de gătit cu presiune multiplă Pro Crisp 8L și în aparatul de prăjit în aer la prepararea aceleiași rețete de pui prăjit.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.