Luni-Vineri 9-16

MultiCooker Ninja Foodi MINI OP100EU, 6-in-1, 4.7 L, oala electrica sub presiune si friteuza cu aer, negru/gri

ID Produs: 169643

2 years



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

974,35 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +97,43 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +146,15 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 39.72 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere MultiCooker Ninja Foodi MINI OP100EU, 6-in-1, 4.7 L, oala electrica sub presiune si friteuza cu aer, negru/gri de la NINJA

Ninja Foodi MINI combina 6 functii de gatit reglabile intr-un design compact.

Cu tehnologia exclusiva TenderCrisp de la Ninja, puteti gati mancaruri fragede intr-o oala sub presiune cu pana la 70% mai rapid decat cu metodele conventionale de gatit si apoi obtineti o crusta maro aurie perfecta.

Pregatiti rapid si usor mancaruri delicioase, garnituri si deserturi cu functiile de gatit sub presiune, prajire cu aer cald, gatire lenta, gatire la aburi, coacere / prajire si prajire / prajire. Aparatul este perfect pentru doua persoane - de exemplu: Puteti gati un pui intreg de 1,5 kg si il puteti praji pana devine crocant.

 

Inovatie: fraged si crocant

Descoperiti tehnologia exclusiva TenderCrisp a lui Ninja. Gatiti sub presiune pentru a elimina sucul si apoi crocant pentru a crea o crusta perfecta. 

 

 

Pana la 70% mai rapid

 

Gatitul sub presiune este cu pana la 70% mai rapid decat metodele conventionale de gatit *: Pregatiti fripturi delicioase, pui la friptura, ardei iute, curry, deserturi si mult mai rapid si usor cu abur super fierbinte. * In comparatie cu gatirea lenta, fierbere sau fierbere.

 

Ninja-Foodi-OP100UK-Remove-Bread-Mitts_bhcecg.jpg (1400×1400)

 

6 functii intr-un singur dispozitiv

Gatire sub presiune, prajire cu aer cald, gatire lenta, gatire la abur, coacere / prajire si prajire / prajire. Perfect pentru pana la doua persoane: poti gati un pui intreg de 1,5 kg si sa-l faci crocant in acelasi timp.

 

 

Pana la 75% mai putine grasimi

Un mod mai sanatos de a te bucura de mancarurile tale prajite preferate: Air Fry foloseste putin sau deloc ulei. Cu pana la 75% mai putina grasime decat metodele traditionale de prajire Testat in comparatie cu cartofii prajiti in mod traditional, taiati manual.

 

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tip Slow cooker
Utilizare Rezidential
Capacitate 4.7 l
Functii Mentinere la cald
Numar programe 6
Tip programe Reincalzire Abur Coacere Prajire Fierbere Preparare lenta Gatire sub presiune
Culoare Negru/Gri
Continut pachet 1 x Multicooker

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 1460 W
Tip panou de comanda Digital

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.