Luni-Vineri 9-16

Accesorii pentru preparat inghetata Zoku ZK103

ID Produs: 181943


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

111,25 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Accesorii pentru preparat inghetata Zoku ZK103 de la Zoku

Dimensiuni

14 x 11.4 x 8.9 cm (lungimea x înăltime x lătimea)

Greutate

130 g

Material

plastic

Notă

3 recipiente ce servesc la distribuirea continutului, matrite în formă de stelute si inimioară, dispozitiv pentru pregătirea topping-ului, suport pentru a crea forme geometrice

Recomandare

a se spăla de mână, nu este adecvat pentru masina de spălat

Acest set de accesorii completează perfect orice kit pentru făcut înghetata ZOKU Pop - practic, te va ajuta să devii un maestru desăvârsit în prepararea celor mai delicioase înghetate pe băt, chiar la tine acasă. Indiferent dacă vrei să faci o înghetată în zig-zag sau să îti surprinzi jumătatea cu o capodoperă plină de inimioare, ZOKU îti poate transforma dorintele în realitate. Vei putea crea bunătăti nu doar plăcute ochiului, ci si usor de preparat. Vrei să faci un iaurt înghetat delicios, o înghetată cu fructe sau să pui un mojito la înghetat? Cu aceste piese, imaginatia nu are limite!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.