Luni-Vineri 9-16

Rezervă Braun 32S

ID Produs: 57318

Garantie: 12 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin limitat

179,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Rezervă Braun 32S de la BRAUN

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Fata Barba Mustata
Tip produs Rezerva interschimbabila
Tip utilizare Uz casnic
Aparat compatibil Cu lame oscilante
Model compatibil Series 3
Utilizare Barbierit uscat
Numar bucati/set 1
Functii Micro Combo
Culoare

Argintiu

Compatibil seria 3.

Sistem de ras Braun 32S 

La fiecare 18 luni, aparatul de ras Braun taie aproximativ 6,000, 000 de fire de par – echivalentul suprafetei unui teren de fotbal. Pentru a duce la bun sfarsit aceasta operatiune, piesele de taiere se vor uza in timp iar rasul va deveni din ce in ce mai inconfortabil si mai putin eficient. 

Drept urmare Braun recomanda inlocuirea sitei si a blocului de taiere la fiecare 18 luni pentru a mentine performanta maxima. Pentru un ras perfect in fiecare zi. 

Ce e in cutie: 

Sistem de ras 32S (1x) 

Intrebari frecvente: 

De ce ar trebui inlocuite folia si blocul de taiere? 

Partile de taiere se vor uza treptat, in timp, iar barbieritul va deveni mai putin confortabil si eficient. Dupa inlocuirea componentelor de ras aparatul va reveni la performanta maxima. 

Care este diferenta dintre set de sita & cutit, sisteme de ras si aparate cu o singura sita? 

In general, atunci cand vorbim de piese de inalta performanta, vorbim despre folia de barbierit si blocul de taiere. Ambele functioneaza impreuna si sunt supuse uzurii. Braun recomanda intotdeauna inlocuirea atat a sitei cat si a blocului de taiere pentru a reveni la performanta 100%. Singura exceptie ar fi in cazurile rare cand doriti sa inlocuiti doar sita care a fost deteriorata sau rupta.   

Unele dintre aparatele noastre mai noi au deja sisteme de ras, unde sita si blocul de taiere sunt integrate intr-o singura piesa. Acest lucru asigura functionarea perfecta a pieselor componente. 

  • General
    • Fara fir
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.