Luni-Vineri 9-16

Aparat de tuns premium 12-in-1 Philips MG7735/15


Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

321,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +32,20 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +48,30 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 13.12 lei/luna

Descriere Aparat de tuns premium 12-in-1 Philips MG7735/15 de la Philips

Tehnologie DualCut pentru precizie maximă, cu 2 lame suplimentare. Bucură-te de precizie maximă cu tehnologia DualCut, care oferă 2 lame suplimentare. Lamele din oţel se ating uşor una de cealaltă, ascuţindu-se reciproc în timpul utilizării. Astfel, lamele sunt ascuţite ca în prima zi chiar şi după 5 ani de utilizare.

Tunde-ţi şi stilizează-ţi părul de pe faţă, cap şi corp cu 12 instrumente. Acest aparat de tuns multifuncţional îţi tunde şi stilizează cu uşurinţă părul facial, îţi scurtează părul şi îţi îngrijeşte corpul.

Aparatul de tuns metalic îţi tunde cu precizie barba, părul şi părul de pe corp. Foloseşte aparatul de tuns metalic cu tehnologie DualCut fără pieptene pentru a obţine linii clare şi definite în jurul bărbii, gâtului şi liniei părului sau pentru a tunde părul de pe corp la o lungime minimă.

Aparatul de ras de precizie desăvârşeşte linia obrajilor, a bărbiei şi a gâtului. Foloseşte aparatul de ras de precizie după tuns pentru a desăvârşi linia obrajilor, a bărbiei şi a gâtului.

Aparatul metalic de tuns pentru detalii defineşte linia bărbii sau a ciocului. Creează linii, contururi şi detalii fine cu precizie, pentru a-ţi defini sau schimba stilul.

Aparatul de tuns părul din nas elimină cu delicateţe părul nedorit din nas şi urechi. Elimină părul nedorit din nas şi urechi, uşor şi confortabil.

8 piepteni pentru tunderea părului de pe faţă, cap şi corp. 2 piepteni pentru aspect nebărbierit (1,2 mm), 1 pieptene ajustabil pentru barbă (3-7 mm), 3 piepteni pentru păr (9,12,16 mm) şi 2 piepteni pentru corp (3,5 mm).

Durată de funcţionare: până la 120 de minute de utilizare fără fir la fiecare încărcare. Bateria litiu-ion de înaltă performanţă asigură până la 120 de minute de funcţionare la fiecare încărcare completă de o oră. O încărcare rapidă de 5 minute îţi permite un tuns complet.

Mâner din cauciuc anti-alunecare pentru confort şi control îmbunătăţite. Mâner din cauciuc de înaltă calitate pentru confort şi control la nivel superior în timpul tunsului.

Rezistent la utilizare sub duş pentru utilizare şi curăţare comode. Acest aparat de tuns a fost conceput pentru a fi rezistent la apă, astfel încât să îl poţi utiliza confortabil la duş şi să îl poţi curăţa cu uşurinţă la robinet.

Husă de depozitare pentru organizare simplă şi călătorii. Foloseşte această husă comodă pentru depozitare sau în călătorii. Husa protejează aparatul de tuns şi toate accesoriile sale în timpul călătoriilor.

5 ani de garanţie şi tensiune universală. Pentru acest aparat de tuns Philips oferim o garanţie de 5 ani. Produsele noastre de îngrijire sunt construite pentru a rezista şi au fost concepute pentru a oferi performanţă de încredere, de fiecare dată. Piesele acestui aparat de tuns nu necesită niciodată lubrifiere, iar bateria este compatibilă cu toate tensiunile internaţionale.

  • General
    • Fara fir
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.