Luni-Vineri 9-16

Masina de tuns cu acumulator Babyliss Pro FX8700RE, Rosu

ID Produs: 147640


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aparate de tuns

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Masina de tuns cu acumulator Babyliss Pro FX8700RE, Rosu de la Babyliss

Producatorii Babyliss Pro creaza o gama de produse profesionale atat pentru saloanele de infrumusetare cat si pentru acasa. Acestia acapareaza o piata destul de mare iar multi hair stilisti renumiti din Romania folosesc produsele lor in saloanele de infrumusetare. Printre acestea se numara si masina de tuns Babyliss Pro FX8700GE

Babyliss Pro 8700GE este o masina de tuns profesionala cu acumulator si cablu ideala pentru tunsori traditionale precum si pentru detalii creative. Autonomia bateriei ajunge pana la 120 de minute de utilizare iar timpul de incarcare completa este de doar 3 ore.

Lama este proiectata din otel japonez imbracata cu Nichel Titaniu iar acest lucru ajuta la o precizie mai buna, cu unghi de taiere foarte ascutit in “V”. De asemenea, cutitul este ieal pentru a obtine un fade perfect, acesta fiind ajustabil. Latimea lamei este de 45 mm.

Motorul acestei masini de tuns este unul foarte puternic fiind realizat in colaborare cu inginerii Ferrari si ofera performanta inalta de taiere. Intrucat motorul este unul digital , masina este mai usoara iar vibratiile sunt foarte joase .

Designul masinii de tuns Babyliss Pro 8700GE este ergonomic cu model anti-alunecare. Carcasa este realizata integral din metal fiind perfect echilibrat pentru o utilizare usoara.

Caracteristici

  • Motor puternic : 600 RPM;
  • Autonomie: 120 minute;
  • Timp de incarcare: 3 ore;
  • Lama ajustabila ( 0.8 – 1.4 – 2 – 2.8 – 3.5 mm);
  • Acumulator Lithiu/Ion
  • 8 inaltatoare (1.5 – 3 – 4.8 – 6 – 10 – 13 – 16 – 19 mm)
  • General
    • Fara fir
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.