Luni-Vineri 9-16

Aparat Braun MGK3045 7 in 1 Sistem 7 in 1, 13 setari lungime, Impermeabil

ID Produs: 115572

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aparate de tuns

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Aparat Braun MGK3045 7 in 1 Sistem 7 in 1, 13 setari lungime, Impermeabil de la BRAUN

  • 7 operatiuni de ingrijire intr-un singur aparat: barba cu aspect neras, barbi scurte, medii si lungi, tuns parul, conturat si ras complet.
  • Obțineți toate stilurile de barbă cu 13 setări de lungime de precizie de la 0.5-21mm și un cap de tuns pentru detalii.
  • Putere durabila si lame ascutite - o singura incarcare ofera 60 minute de tuns de precizie fara a pierde din performanta.
  • Complet spalabil pentru curatare usoara sub jet de apa.
  • Include un aparat de ras Gillette Fusion ProGlide cu tehnologie FlexBall.

Kitul de ingrijire multifunctional Braun MGK3045 este un aparat de tuns 7-in-1 pentru barba si par. Atasamentele sale vor permite obtinerea a 7 operatiuni de ingrijire de precizie: barba cu aspect neras, barbi scurte, medii si lungi, tuns parul, conturat si ras complet. Designul său durabil oferă putere continua de-a lungul vieții și lame pentru tăiere precisă fără pierderi de performanță în timp. Acest pachet include un aparat de ras Gillette Fusion ProGlide cu tehnologie FlexBall pentru contururi sau pentru a obtine un ras curat. Precizie maxima pentru fata si par. Beneficiu principal produs: Kitul de ingrijire multifunctional Braun MGK3045 7-in-1: pentru tuns parul, barba si ingrijire corporala Atasamentele incluse acestui set vor permite obtinerea a 7 operatiuni de ingrijire de precizie:  barba cu aspect neras, barbi scurte, medii si lungi, tuns parul, conturat si ras complet. Functii produs: 

Tuns barba Obtine orice stil de barba cu 4 piepteni de precizie pentru barba cu aspect neras, barbi scurte, medii sau lungi. 

Contururi Perfectioneaza-ti stilul cu atasamentul de tuns de precizie si aparatul de ras Gillette Fusion ProGlide cu tehnologie FlexBall. 

Tuns parul Regleaza lungimea de la 0.5 la 21mm pentru orice tunsoare dorita. Functii aditionale:

Complet spalabil Pentru curatare usoara sub jet de apa.                                                                                                                                                                                                 

Lame ascutite durabile Lamele ultra ascutite si durabile taie parul fara trageri sau smulgeri.                                                                                                                                                                                              Putere durabila O incarcare ofera 60 de minute de tuns de precizie fara a pierde din performanta.   

Indicator de incarcare LED Ofera informatii asupra starii de incarcare pentru a nu ramane in mod accidental fara baterie. 

  • General
    • Fara fir
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.