Luni-Vineri 9-16

Aparat de tuns Remington Colour Cut Manchester United Edition HC5038, Rosu

ID Produs: 136473

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

147,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Aparat de tuns Remington Colour Cut Manchester United Edition HC5038, Rosu de la REMINGTON

Aparatul de tuns Remington ColourCut Manchester United Edition ii va oferi fiecarui fan al echipei de fotbal Manchester United o metoda usoara pentru a obtine un tuns profesional, in confortul casei lui.

Avand 9 piepteni cu diferite coduri de culoare si lungimi intre 1,5 mm – 25 mm si 2 piepteni pentru filat, nu vei mai putea incurca lungimile de tuns. Trebuie doar sa alegi culoarea de care ai nevoie pentru a obtine frizura dorita.

Pe langa cei 9 piepteni colorati, acesta vine impreuna cu o perie pentru curatarea firelor de par din zona gatului, un pieptan, o foarfeca si o perie de curatarea lamelor aparatului de tuns. Astfel, ai tot ce este necesar pentru a obtine o frizura demna de un frizer profesionist, la tine acasa. Lamele din otel inoxidabil, cu auto-ascutire, asigura o durata de viata indelungata a aparatului si o performanta de taiere optima.

Facand parte din gama de aparate de ingrijire personala Manchester United by Remington, acest aparat de tuns reprezinta cadoul ideal pentru orice fan al echipei Manchester United preocupat de stilul lui. Aparatul are un design care combina culorile clubului cu emblema emblematica. In plus, pentru a completa setul, in pachet este inclusa si o pelerina de frizer. Acesta este un produs oficial Manchester United.


SET FORMAT DIN 17 PIESE

Pe langa cei 9 piepteni cu coduri de culoare care fac mai usoara ca niciodata selectarea numarului dorit si cei 2 piepteni pentru filat inclusi, in set mai sunt incluse o perie de curatare, plus o foarfeca si un pieptan ce ajuta la tunsul si aranjarea parului mai lung.


LAME DIN OTEL INOXIDABIL

Lamele de inalta calitate cu sistem de auto-ascutire ale acestui aparat de tuns vor oferi performante de taiere impresionante, de fiecare data.


  • Produs oficial Manchester United
  • Include o pelerina de frizer cu emblema Manchester United colorata
  • Lame din otel inoxidabil cu sistem de auto-ascutire
  • 9 piepteni colorati pentru o selectare intuitiva a lungimii de taiere (1,5 – 25 mm) si 2 piepteni pentru filat
  • Tija pentru ajustarea fina a lungimii de taiere (0,5 mm – 2 mm)
  • Utilizare cu cablu
  • Perie de curatare
  • Perie pentru zona gatului
  • Foarfeca
  • Pieptan
  • General
    • Fara fir
      nu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.