Luni-Vineri 9-16

Aparat de tuns barba WAHL Stainless Steel, Acumulator, 20 mm, LED, Lame otel, Gri

ID Produs: 167630


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aparate de tuns

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Aparat de tuns barba WAHL Stainless Steel, Acumulator, 20 mm, LED, Lame otel, Gri de la Wahl

Aparat de tuns barba WAHL Stainless Steel
 
Inca din 1919, Wahl a furnizat industriei de Beauty & Hairdressing aparate de tuns parul si barba profesionale, inovative, de inalta calitate. The Wahl Clipper Corporation din Sterling (SUA) are peste 90 de ani de experienta in dezvoltarea si fabricarea echipamentelor profesionale de tuns si ingrijire a parului.

 

Odata cu inventarea in 1919, a primului aparat electric de tuns, Corporatia Wahl a devenit lider mondial la toate categoriile profesionale si personale de aparate de ingrijire a parului. Astazi, Grupul Wahl are peste 2.200 de angajati in toata lumea si include 15 companii care opereaza in 180 de tari de pe glob. Produsele lor sunt prima alegere a stilistilor din intreaga lume. Aparatele de tuns si echipamentele de styling Wahl reprezinta o parte esentiala a unui set profesional de styling.

 

Asadar, clientii beneficiaza din plin de calitatea, inovatia si know-how-ul tehnic pe care Wahl Clipper Corporation si companiile afiliate le asigura, pe baza mostenirii lor profesionale. Prin urmare, Wahl lanseaza primul sortiment de aparate de tuns si barbierit Litiu-Ion din lume si isi continua astfel suprematia prin aducerea inovatiei pe piata.


Experimentati diferenta pe care o face Litiul!

Litiu Ion reprezinta cea mai avansata tehnologie in acumulatoare. Bateria este mai usoara, nu pierde  energie la acumulare (incarcare) aproape deloc, protejeaza mediul si nu are probleme de memorie.
 

Dar mai ales, are densitate energetica mare, astfel se pot folosi motoare mai puternice. De asemenea, tehnologia Li-Ion nu are efect de fade in ultimele minute de functionare a bateriei. Putere maxima pana la sfarsit.
Puterea Litiu Ion-ului a fost folosita si la alte dispozitive portabile, dar WAHL este prima companie care a exploatat avantajele ei in industria aparatelor de tuns si barbierit, pentru a valoriza la maxim puterea Litiu Ion-ului – bateria reincarcabila cea mai avansata tehnologic disponibila.

 

Aparat de tuns barba fara fir Litiu-Ion de mare putere pentru intreg corpul

 

Precizie:
Taiere profesionala, cu rezultate uniforme, datorita setului de lame de mare precizie, cu autoascutire, din otel cu continut ridicat de carbon.

 

Rapid si puternic:
Pana la 240 de minute de utilizare cu doar 60 de minute de incarcare rapida – 1 minut de incarcare pentru 3 minute de utilizare. LED inteligent cu indicator de incarcare redusa.

 

Durabil:
Baterie cu durata de folosire de 3 ori mai mare comparativ cu bateriile NiMH standard.

 

Include:
Accesorii pentru ras dual foil, aparat de tuns barba pentru detalii, 3 piepteni pentru tuns barba accesorii (1 – 5 mm), pieptene accesoriu cu 6 pozitii (2 - 12 mm) si suport din otel inoxidabil cu design special.

 

Zona corporala Corp Urechi Cap Picioare Nas Barba
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Radere Tundere
Tip alimentare Acumulator
Material lame Otel
Tehnologie Indicator LED
Numar capete incluse 3
Continut pachet Periuta de curatare 1 trimmer sursa de alimentare 1 x Carcasa 4 x Capete
Culoare Gri

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip acumulator Lithium-Ion
Timp incarcare 1 h
Autonomie 4 h

DIMENSIUNI

Greutate 205 g
  • General
    • Fara fir
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.