Luni-Vineri 9-16

SALTER BPW-9101 Tensiometru automat de mână

ID Produs: 176375


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aparate medicale

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere SALTER BPW-9101 Tensiometru automat de mână de la Salter

Tensiometrul de la încheietura mâinii Salter complet automat, compact și ușor de transportat, care, atunci când este plasat pe încheietura mâinii, măsoară și afișează valorile măsurate prin simpla apăsare a unui buton. Un afișaj inteligent al hipotensiunii arteriale (tensiune arterială scăzută) bazat pe ghidurile OMS evaluează imediat valorile măsurate. • Dispozitivul este echipat și cu un senzor de bătăi neregulate ale inimii.

Cele 60 de locații de memorie ajută la monitorizarea rezultatelor măsurătorilor continue, unde sunt stocate datele exacte ale valorilor. ?
Acest dispozitiv ușor de utilizat se potrivește în aproape orice geantă, astfel încât să vă puteți verifica tensiunea arterială oriunde, oricând, dacă este necesar.

- Memorie utilizator: 1 utilizator
- Memorie: 60 de locații de memorie
- Baterie: 2 baterii AAA, accesoriu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.