Luni-Vineri 9-16

Aragaz mixt Hansa, cuptor electric, 60 cm, 4 arzatoare, programator, 8 functii, grill, ventilator, aprindere electrica, siguranta, sertar depozitare, capac sticla, 62 L, inox

ID Produs: 79340

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 7 zile

1.640,83 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +131,27 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +229,72 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 66.86 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Aragaz mixt Hansa, cuptor electric, 60 cm, 4 arzatoare, programator, 8 functii, grill, ventilator, aprindere electrica, siguranta, sertar depozitare, capac sticla, 62 L, inox de la hansa


Convectie 

Ventilatoarele contribuie la distributia uniforma a caldurii in jurul alimentelor, inlaturand astfel stratul de aer rece care inconjoara alimentele din cuptor, asigurand prepararea mai uniforma, mai rapida si la o temperatura mai mica comparativ cu un cuptor conventional. 

Decongelare 

Aceasta functie este ideala pentru decongelarea alimentelor, precum carnea, pestele, painea si prajiturile. De acum, este la indemana dumneavoastra! 

Aprindere electronica de la butoane 

Aragazurile independente de la Hansa sunt dotate cu un sistem electric de aprindere cu gaz : nu trebuie decat sa rotiti butonul rotativ de comanda, iar arzatorul ales se va aprinde automat. 

8 Functii pentru cuptor 

Moduri de preparare: Caldura la nivel inferior + superior (mod de incalzire clasic); Grill; Caldura la nivel superior (rumenire); Ventilator; Ventilatoare + prajitor (turbogrill); Prajitor + caldura la nivel superior (supergrill) ; Decongelare; Caldura la nivel inferior (coacere) 

Sticla reflexiva 

Sticla reflexiva de pe interiorul usii reduce considerabil temperatura exterioara a acesteia. Datorita usii cu trei straturi de sticla si sticlei reflexive speciale, partea frontala a cuptorului este cu 15% mai rece. 

Tip Electric
Culoare Gri
Multifunctional  Da
Arzatoare 4
Aprindere prin scanteie Da
Rotisor Nu
Capacitate cuptor 65 liter
Timer Da
Iluminare cuptor Da

Dimensiuni

 
Latime 60 cm
Inaltime 85 cm
Adancime 60 cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.