Luni-Vineri 9-16

Aspirator portabil Bosch BBS8214 Unlimited Serie8 Gen2, baterie Li-Ion 18V, autonomie 65 min, alb\negru

PRET SPECIAL
ID Produs: 176831


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


PRP: 2.289,00 lei

2.199,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +228,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +343,35 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 89.59 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Aspirator portabil Bosch BBS8214 Unlimited Serie8 Gen2, baterie Li-Ion 18V, autonomie 65 min, alb\negru de la BOSCH

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator fara sac
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare Uscata
Tip suprafata Multi-suprafete
Greutate 2.9 Kg
Culoare Alb optic

SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate colectare 0.4 l

Aspirator fara fir Bosch BBS8214 Unlimited Serie8 Gen2, baterie Li-Ion 18 V / 4 Ah, timp de functionare 65 minute, Aspirator pentru tapiterie si perie pentru mobila, Aspirator flexibil pentru spatii, Aspirator pentru tapiterie XXL, Alb

 

Extrem de puternic - exact ca un aspirator cu fir. *

Seria Wireless Unlimited Gen2 | Cu aspiratorul 8 va puteti bucura de aceeasi performanta ca un dispozitiv cu fir *. Datorita bateriei, motorului si capului de aspiratie Bosch noi, imbunatatite, aspiratorul multifunctional fara fir extrem de puternic este la fel de puternic ca un aspirator cu fir*, asigurand o curatare minutioasa.

 

Flexibilitate maxima, rezultate de curatare perfecte, lampadare cu LED.

Murdaria pe care nu o puteti vedea poate fi usor ratata. De aceea, Bosch a proiectat peria AllFloor HighPower cu lampi LED incorporate pentru podea care fac murdaria vizibila. Bucurati-va de lumini puternice, performante mai bune, liniste mai mare, absorbtie de praf de 99,9% ****** si o manipulare mai buna - pentru rezultate optime de curatare.

 

Motor puternic si usor, din Germania.

Motorul nostru TurboSpin fara perii, dezvoltat si fabricat in Germania de Bosch, nu are compromisuri in ceea ce priveste performanta. Motorul digital sincronizat trifazat este foarte eficient, cu 32% mai usor si cu 50% mai rapid ** - pana la 82.000 rpm - pentru o manevrare usoara si o performanta de curatare impresionanta.

 

Baterie de noua generatie pentru performanta ridicata si timp de functionare.

Performanta ridicata, greutate redusa si durata lunga de viata: cine nu si-ar dori asta intr-o baterie a unui aspirator? Acumulatorul Power Plus de generatie urmatoare de la Bosch are cele mai noi celule de inalta performanta care ofera cu 33% mai multa energie*, impreuna cu un design compact, o eficienta mai mare si o durata de viata mai lunga.

 

Tehnologia motorului Bosch - Calitatea este fabricata in Germania.

Bucurati-va de performanta puternica si consecventa cu aspiratoarele Bosch: dezvoltam si fabricam motoarele noastre de inalta performanta in Germania de peste 80 de ani si ne asteptam nu numai ca aspiratorul sa ofere rezultate optime, ci si sa reziste. De aceea oferim o garantie la motor de 10 ani ***.

   

Putere pentru toate dispozitivele. O baterie pentru toata casa.

Majoritatea dispozitivelor au baterii diferite, care pot fi costisitoare. Bateriile inlocuibile fac parte dintr-unul dintre cele mai mari sisteme de baterii de 18 V interbrand. Sunt compatibile cu multe scule electrice de 18 V si unelte de gradina de la Bosch si alte marci, de ex.Gardena, Gloria, Wagner si Rapid.

   

Reglare automata a puterii pentru toate tipurile de podea.

Nu este nevoie sa ne gandim la rezistenta adecvata a suprafetei. Modul Intelligent Auto diferentiaza si regleaza fluxul de aer in functie de tipul de podea. Acest lucru asigura echilibrul optim intre performanta de curatare si timpul de functionare. Nu va mai trebui sa comutati niciodata intre mocheta si podele dure.

   

Prelungiti timpul de functionare cu baterii inlocuibile.

Doriti sa curatati toata casa fara a ramane fara curent? Daca doriti mai multa flexibilitate in ceea ce priveste durata de functionare, puteti continua sa aspirati cu o baterie suplimentara. Aspiratorul ofera chiar si timp de functionare nelimitat * daca combinati doua baterii Power Plus de 4 Ah cu un incarcator rapid.

   

Cap de aspirare flexibil. Maner ergonomic. Nu este nevoie sa tineti apasat butonul.

Locurile greu accesibile sub mobilier sunt o provocare. Dar nu cu Unlimited. Duza poate fi rotita la 180° pentru a va oferi flexibilitatea suplimentara de care aveti nevoie pentru a ajunge cu usurinta in locuri dificile, inguste sau joase. Si nu este nevoie sa apasati continuu butonul PowerButton, permitand operarea cu o singura mana in orice unghi.

   

Interfata practica de control cu 3 moduri de operare diferite.

Diferitele sarcini de aspirare necesita moduri diferite. „Turbo” mareste performanta sarcinilor grele oferind la fel de multa putere ca un aspirator cu fir*. „Auto” ajusteaza performanta si durata de functionare in functie de suprafata. Si „Eco” ofera un timp de functionare extrem de lung, optim pentru sarcinile de curatare de zi cu zi.

   

Afisajul LED ofera dintr-o privire starea bateriei.

O intrerupere neasteptata a curentului in timpul unei curatari de urgenta? Nu se va intampla. Afisajul sau usor de citit a bateriei arata starea bateriei, astfel incat sa o puteti incarca la timp.

   

Ideal pentru curatarea interiorului oricarei masini.

Interiorul masinii este de obicei dificil de curatat si adesea nu exista nicio priza la indemana. De aceea, acest aspirator contine accesoriile perfecte pe care le poti ajunge cu usurinta oriunde.Durata lunga de viata, flexibilitatea si usurinta de utilizare il fac modalitatea perfecta de a va curata masina.

   

Curatare simpla si rapida a rolului periei.

Rola de perie trebuie curatata din cand in cand. Dar asta nu dureaza mult. Rola pentru perie poate fi detasata rapid fara unelte, iar parul de pe rola poate fi indepartat foarte usor. Astfel, puteti reveni rapid la performanta maxima.

   

Golire usoara a recipientului de praf fara spalare a filtrului.

Golirea recipientului de praf trebuie sa fie igiena si fara griji. Puteti goli cutia fara a crea un nor de praf si puteti curata filtrul fara spalare. Pur si simplu scoateti cosul, rotiti roata rosie si goliti-l direct in cos.

   

Curatare rapida si usoara a filtrului.

Spalarea filtrului inseamna efort suplimentar. Cu RotationClean, puteti curata filtrul imediat si in mod igienic. Pur si simplu scoateti recipientul de praf si rotiti roata rosie. Tot praful si murdaria pot fi indepartate cu un contact minim. Curatare rapida si usoara a filtrului fara spalare.

   

Curatenie pe toate nivelurile. Podea, tapiterie, tavan si masina.

Aspirarea a devenit posibila la toate nivelurile - de la podea pana la tavan. Aspiratorul are accesorii utile care va permit sa curatati orice tip de podea precum si alte suprafete precum mese, tapiterie si chiar masini.

   

Aerul evacuat este mai curat decat aerul ambiental.

De obicei exista praf fin in aer. Datorita sistemului de filtrare cu cartus, aerul de iesire este filtrat de trei ori, rezultand o filtrare de 99,99%. **** Rezultatul: aerul de iesire este mai curat decat aerul de admisie.

  • Generale
    • Tip aparat
      Aspirator vertical
    • Tip aspirare
      uscat
    • Tip alimentare
      Acumulator

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.