Luni-Vineri 9-16

Aspirator de mana Dyson V10 Absolute Plus, 525W, 0.76l, Autonomie 60 min, Nichel-Cupru

ID Produs: 114705

Garantie: 24 luni
12 Luni Persoane Juridice



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aspiratoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Aspirator de mana Dyson V10 Absolute Plus, 525W, 0.76l, Autonomie 60 min, Nichel-Cupru de la DYSON

 

Dyson dezvaluie praful microscopic.

Cel mai puternic aspirator compact fara fir Dyson.2

 

Motorul Dyson Hyperdymium™

Motor digital puternic, usor se roteste pana la 125.000rpm pentru a aspira praf microscopic si resturi mari.

Sectiune prin motorul Dyson Hyperdymium

 

Tehnologia Root Cyclone™

11 cicloni in serie genereaza forte de pana la 100.000 g pentru a elimina praful din fluxul de aer, astfel incat sa nu existe nicio pierdere de aspiratie.

Sectiune prin tehnologia Root Cyclone

 

Baterie cu densitate mare de energie

Fiecare baterie cu click asigura pana la 60 de minute de aspiratie fara pierderi de putere, pentru a face curatenie in intreaga casa.

Sectiune prin bateria cu densitate mare de energie

 

Filtrarea cu mai multe etape

Dispozitivul de filtrare complet etans al lui Dyson capteaza 99,99% din particulele microscopice si alergeni pana la 0,3 microni - si expulzeaza aerul mai curat.

Sectiune prin filtrarea cu mai multe etape

 

Filamente de fibra de carbon

Fire de filamente de carbon, negre, anti-statice, extrag praful fin de pe podelele dure.

Prim-plan cu bara cu perie din fibre de filamente de carbon

 

Puterea de a curata oriunde

Versatilitatea tehnologiei fara cablu Dyson face mai usoara curatarea locuintei. Curatarea puternica a podelelor, a locurilor greu accesibile si a saltelelor

Femeie aspirand diferite zone din locuinta

 

Capat de curatare cu iluminare

Capat de curatare cu iluminare de 25 cm cu filamente moi de nylon si filamente de fibra de carbon anti-statice, indeparteaza praful de pe podele dure si din locuri inguste Cu inaltime mica pentru a ajunge mai departe sub mobilier.

Capat de curatare cu iluminare

 

Capatul de curatare Motorbar™ curata profund toate podelele

Perii de nylon extrag murdaria din covor. Fire de filamente de carbon, negre, anti-statice, extrag praful de pe podelele dure.

Prim-plan cu capatul de curatare Direct drive

 

Accesoriu anti-incurcare pentru aspirarea parului.

Colecteaza parul lung si parul de animale. Rapid. Bara cu perie conica anti-incurcare indeparteaza parul in spirala direct in recipientul de colectare. Curatare motorizata pentru spatii mici.

Accesoriu anti-incurcare

 

Controlul alimentarii cu un singur buton

Nu este nevoie sa tineti butonul apasat. Puteti schimba mainile in timp ce navigati pe langa obstacole, facand curatarea mai usoara.

Prim-plan cu butonul unic de alimentare al aspiratorului

 

Trei moduri de putere

Med mode asigura echilibrul optim intre putere si autonomie. Modul ECO asigura timp de functionare mai lung pentru o curatenie mai mare, in timp ce modul Boost este proiectat pentru curatarea scurta, intensiva.

Trei moduri de putere

 

Statie de incarcare pe perete

Aspiratorul Dyson V12 Detect Slim se depoziteaza in statia de incarcare montata pe perete, pregatit pentru urmatoarea curatenie

Femeie punand aspiratorul Dyson in statia de andocare de pe perete

 

Golire igienica a recipientului de praf

Mecanismul igienic de evauare impinge praful si reziduurile adanc in cosul de gunoi, printr-o singura actiune.

Persoana evacuand praful din recipient

 

Ecran LCD

Rapoarte de performanta in timp real, inclusiv afisarea timpului de functionare in fiecare secunda - alerte de intretinere, moduri de putere si durata de viata a bateriei.

Ecran LCD

 

Usor de intretinut

Filtrul si bara periei de curatare cu iluminare pot fi spalate, iar recipientul si instrumentele pot fi curatate prin stergere, pentru a indeparta acumularea de praf si a optimiza functionarea aspiratorului dvs. Dyson.

Persoana spaland peria sub un robinet

 

Baterii cu click

Indepartati si inlocuiti prin apasarea unui buton pentru a dubla timpul de functionare (a doua baterie poate fi cumparata separat).

Persoana inlocuind acumulatorul cu clic al aspiratorului
Dyson v10 Absolute + este cel mai recent aspirator fara fir de la Dyson cu 3 niveluri de putere si un filtru lavabil. Acesta este alimentat de motorul digital Dieson V10 care se roteste pana la 125.000 RPM pentru a ajuta la generarea unei puteri mari de aspiratie. Datorita bateriei cu nichel-cobalt-aluminiu, aspiratorul poate fi utilizat pana la 60 de minute sau chiar mai mult.

Aspiratorul are un design inteligent, motoroul, recipientul si ciclonul sunt aliniate pentru a genera in mod eficient o putere mai mare de aspiratie. Puteti alege unul din cele 3 niveluri diferite de aspiratie, in functie de nevoile curente. Compartimentul de gunoi al aspiratorului Dyson V10 Absolute Plus foloseste un nou mecanism "point and shoot" pentru a goli praful si resturile intr-o maniera mai sigura si mai igienica. In plus, noul sistem de filtrare asigura ca 99,97% din particulele de praf raman blocate in vacuum. Dyson V10 Absolute Plus poate fi transformat rapid intr-un dispozitiv de curatare cu vacuum portabil, atunci cand trebuie sa ajungeti la puncte dificile, iar diferitele perii si unelte va permit sa curatati eficient zonele delicate.

 

Tip produs Aspirator vertical
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Baterie reincarcabila Da
Greutate 2.7 Kg
Culoare Nichel / cupru

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii Direct drive cleaner head Soft roller cleaner head Quick-release mini Motorhead tool Combination tool Crevice tool Quick-release mini soft dusting brush Docking station Charger
Tehnologie 14 concentric cyclones Advanced whole machine filtration Direct drive cleaner head Soft roller cleaner head Certified asthma and allergy friendly™.⁴ Fade-free power Powered by the Dyson digital motor V10

SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate colectare 0.75 l
Autonomie (minute) Pana la 60 min
  • Generale
    • Tip aparat
      Aspirator fara sac

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.