Luni-Vineri 9-16

Dyson V8 Absolute vertical vacuum cleaner, 425 W, 21.6 V, 0.54 l, autonomy 40 min, Gri

ID Produs: 192133

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aspiratoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Dyson V8 Absolute vertical vacuum cleaner, 425 W, 21.6 V, 0.54 l, autonomy 40 min, Gri de la DYSON

 

Aspiratorul vertical Dyson V8 Absolute curata in profunzime

 

Motorul puternic actioneaza peria electrica Direct Drive si antreneaza perii rigizi din nylon pentru a indeparta firele de praf ascunse adanc in covoare, dar si firele nedorite de par ale animalelor de companie.

 

 

Aspira impuritatile de dimensiuni mari si praful fin de pe suprafetele dure

 

Perie de curatare moale Soft este invelita in nylon fin pentru a indeparta murdaria de pe suprafetele dure precum gresia si parchetul, in timp ce filamentele anti-statice din fibra de carbon inlatura particulele fine de praf.

 

 

Usor de curatat

 

Aspiratorul vertical fara fir Dyson V8 Absolute + are un recipient de colectare generos si igienic de curatat. Sistemul "Point and shoot" iti permite sa elimini continutul printr-o simpla apasare de buton!

Motorul Digital Dyson V8

 

Motorul Digital Dyson V8 a fost special proiectat pentru a asigura o aspirare puternica atat pe covoare, cat si pe suprafete dure precum parchetul si gresia.

   

Autonomie maxima: 40 minute

 

Aspiratorul vertical Dyson V8 Absolute dispune de o baterie cu o autonomie de pana la 40 de minute in modul Standard, fara a sacrifica puterea de aspirare. In modul Max, autonomia este de 7 minute. 

   

Sistem de filtrare avansat

 

Sistemul de filtrare a aerului retine pana la 99.97% din particulele cu dimensiuni de pana la 0,3 microni si elibereaza aer curat.

   

15 cicloni

 

Tehnologia brevetata 2 Tier Radial, dezvoltata cu atentie de-a lungul anilor are la baza 15 cicloni dispusi radial pe 2 niveluri, care aspira cu putere particulele microscopice de praf din aer.

   

Statie andocare si incarcare

 

Dock-ul special montat pe perete este o solutie moderna ce te ajuta sa economisesti spatiu, oferindu-ti un plus de confort in acelasi timp. Mai mult, acesta dispune si de functia de incarcare.

   

Sistem de curatare Point & Shoot

 

Datorita sistemului inteligent de curatare “point and shoot,” continutul recipientului de colectare este golit printr-o singura miscare. 

   

Perie Electrica Motorbar

 

Peria de curatare electrica Motorbar este ideala atat pentru curatarea in profunzime a covoarelor, cat si a parchetului si gresiei.

   

Perie de curatare moale Soft

 

Capatul de curatare Soft este realizat dintr-un material moale, ideal pentru curatarea suprafetelor lucioase precum parchetul si gresia.

   

Mini perie motorizata

 

Capatul de curatare motorizat de dimensiuni mici este ideal pentru trepte, spatiile mici din locuinta, dar si in interiorul masinii.

   

Perie Combi 2in1 Quick Release

 

Capatul combi dispune de o functie speciala: prin apasarea unui simplu buton, treci de la un capat larg la o perie pentru suprafetele delicate.

   

Capat de aspirare Crevice tool, Quick Release

 

Capatul de aspirare pentru spatii inguste (Crevice tool Quick Release) iti permite sa ajungi pana si in acele zone aparent inaccesibile, precum in spatele dulapului sau in colturi. 

   

Accesoriu zone greu accesibile

 

Daca doresti sa faci curatenie sub pat, sub mobilier sau in general, in zonele greu accesibile din locuinta ta, in care praful tinde sa se acumuleze, acum ai la indemana accesoriul special dezvoltat. 

 

In cutie

 

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Covoare Podele Podele dure Multi-suprafete Tapiterie
Functii Baterie reincarcabila
Adancime 1256 mm
Latime 250 mm
Inaltime 221 mm
Greutate 2.63 Kg
Culoare Gri

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 425 W
Tensiune alimentare 21.6 V
Autonomie acumulator 40 min
Nivel zgomot 82 dB
Capacitate colectare 0.54 l
Lungime cablu 1.8 m

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii incluse Accesoriu pentru spatii inguste Statie incarcare
  • Generale
    • Tip aparat
      fara sac
    • Tip aspirare
      uscat
    • Putere
      425 W
    • Tip alimentare
      Acumulator

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.