Luni-Vineri 9-16

Matura electrica Karcher KB 5, 3.7V, 0,37 l, Acumulator Li-Ion, 30 min, Galben

ID Produs: 155479

2 ani



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

470,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +47,10 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +70,65 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 19.19 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Matura electrica Karcher KB 5, 3.7V, 0,37 l, Acumulator Li-Ion, 30 min, Galben de la Karcher

Compania este azi un specialist in curatare la nivel mondial, care livreaza solutii optime pentru fiecare tip de mizerie. Kärcher s-a specializat pe vanzarea, distribuirea, dezvoltarea si productia tehnicii de curatare pentru utilizarea privata, comerciala si industriala. Programul de produse contine pe langa aparate de curatat cu inalta presiune, aspiratoare umed / uscate, aparate de curatat cu gheata carbonica, curatitoare cu aburi, masini de matura frecat - aspirat si spalatorii automate pentru vehicule precum si statii pentru tratarea apei potabile si a apei reziduale.

La nivel mondial compania are 6.845 de angajati in 41 de tari, din care mai mult de 550 de angajati sunt activi in domeniul cercetare si dezvoltare. 40.000 de service-uri in mai mult de 160 de tari garanteaza aprovizionarea perfecta a clientilor la nivel mondial.

Curatenie rapida de intretinere a podelelor si covoarelor? Sarcina potrivita pentru matura electrica fara fir KB 5. Datorita Sistemului de Curatare Adaptativ de la Kärcher, matura electrica cu acumulatori asigura un randament de curatare deosebit si inlatura murdaria usor si complet. KB 5 ce functioneaza pe acumulator Litium - Ion, este gata de utilizare mai rapid decat un aspirator ceea ce face curatarea de intretinere foarte comoda: iti permite sa lucrezi fara sa te apleci, sterge foarte aproape de margine, ajunge chiar si intre scaune si sub mobila si este usor de utilizat pe trepte. Alte dotari al maturii KB 5 sunt comutator automat pornit/oprit, racord flexibil dublu pentru manevrare usoara, container pentru murdarie ce poate fi usor detasabil, perie universala. In plus, asigura economie de spatiu de depozitare si greutate mica.

Tip produs Aspirator fara sac
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Covoare Podele Podele dure Multi-suprafete
Material tub Metal
Eficienta energetica Clasa A
Functii Baterie reincarcabila
Adancime 21.5 cm
Latime 23 cm
Inaltime 112 cm
Greutate 1.17 Kg
Culoare Galben

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 12 V
Autonomie acumulator 30 min
Capacitate colectare 0.37 l
  • Generale
    • Tip aparat
      Aspirator cu sac
    • Tip aspirare
      uscat
    • Tip alimentare
      Acumulator

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.