Luni-Vineri 9-16

Aspirator robot Rowenta RR8043WH Smart Force Cyclonic

ID Produs: 129190


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aspiratoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Aspirator robot Rowenta RR8043WH Smart Force Cyclonic de la Rowenta

Cea mai buna performanta de aspirare a prafului de la Rowenta !

Rowenta Smart Force Cyclonic Connect este un aspirator robot ce ofera printre cele mai bune performante de aspirare a prafului pentru toate tipurile de suprafete. Aspiratorul robot ofera o experienta de curatare fara precedent si in aceclasi timp usoara. Acesta este capabil sa aspire praful din orice loc datorita sistemul de navigare de inalta precizie si a tehnologie avansate. De asemenea, Smart Force beneficiaza de o interfata prietenoase, intuitiva si usor de utilizat si ofera posibilitatea conectarii telefonului la acesta pentru confort sporit.
 
 
Aspirator robot Rowenta Smart Force Cyclonic: Rezultate exceptionale de curatare in fiecare zi

Apiratorul robot Rowenta Smart Force Cyclonic Connect combina perfect tehnologia Cyclonic si peria motorizata pentru a oferi cele mai bune performante de aspirare a prafului pe toate tipurile de suprafete din clasa, garantand astfel confort maxim si rezultate exceptionale. Smart Force este echipat cu o tehnologie avansata de navigare compusa din camera si laser ce permit o navigare perfecta oriunde este nevoie. Robotul recunoaste peretii, treptele si mobilierul pentru a ofera sesiuni de caratare perfecte si in siguranta. Motorul cu tehnologie avansata ofera rezultate optime, robotul avand un design compact si garanteaza performante de top perioada indelungata. Bucura-te de control absolut si confort sporit datorita functiei inteligente ce permite conectarea telefonului la robot pentru a monitoriza in detaliu sesiunile de curatat pe care acesta le-a finalizat. Smart Force beneficiaza de o baterie din litiu ce ofera o autonomie de pana la 60 de minute.
 
 
 
Bucura-te de sesiuni de curatat fara efort

Tehnologia avansata ofera confort de neegalat pentru sesiuni de curatat rapide, fara efort si rezultate exceptionale. De asemenea, tehnologia Cyclonic ofera eficienta maxima si de inalta performanta.
   
Performanta exceptionala de aspirare a prafului de pe covoare

Tehnologia de inalta performanta Cyclonic ofera o perie motorizata pentru sesiuni de curatat eficiente si rezultate perfecte pe orice suprafata chiar si pe covoare.
   
Conectivitate cu telefonul pentru control complet

Aplicatia inteligenta pentru telefon iti permite sa te conectezi prin Wi-Fi la robotul Smart Force, oferind astfel control absolut. De asemenea, aplicatia permite monitorizarea sesiunilor de curatare, programarea acestora si informatii despre
   
Sistem avansat de navigatie

Tehnologia Robart presupune o combinatie de camera si laser pentru a oferi o navigare de inalta precizie pentru o gama variata de suprafete. De asemenea, acest sistem de navigatie garanteaza sesiuni de curatare sigure cu grija maxima fata  de mobilier.
   
Baterie cu tehnologia Litiu-ion

Bateria de inalta performanta din litiu ofera o autonomie de pana la 60 de minute, in timp ce tehnologia de incarcare inteligenta ofera posibilitatea de a programa robotul pentru incarcare doar atat cat este nevoie pentru a finaliza cu succes o sesiune de curatat. De asemenea, robotul beneficiaza de un design robust conceput special pentru a oferi performante de top o periada indelungata.
   
Motor cu tehnologie avansata

Aceasta garanteaza un nivel optim de performanta si durabilitate, toate acestea intr-un design compact.
   
Programare pentru fiecare zi a saptamanii

Programeaza robotul sa inceapa sesiunea de curatat la ora dorita prin intermediul telefonului. Robotul ofera 7 programe personalizabile pentru fiecare zi a saptamanii.
   
Tip produs Aspirator robot
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Multi-suprafete
Functii Baterie reincarcabila
Adancime 30 cm
Latime 30 cm
Inaltime 14 cm
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Autonomie acumulator 60 min
Nivel zgomot 80 dB
Capacitate colectare 0.3 l

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii incluse Accesoriu pentru blana animale
  • Generale
    • Tip aparat
      fara sac
    • Tip aspirare
      uscat
    • Tip alimentare
      Acumulator

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.