Luni-Vineri 9-16

Aspirator vertical fara fir Shark IZ251EU, 62Wh, 0.7 Lt, Ideal parchet si gresie, 2 baterii, Autonomie 80 min (40min/baterie), Tehnologie Anti hair wrap, Convertibil, Flexibil, Violet

ID Produs: 169663

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:

Resigilate: 1
Pret resigilat: 1.199,00 lei

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aspiratoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

  • Aspiratoare SHARK Aspirator vertical fara fir Shark IZ251EU, 62Wh, 0.7 Lt, Ideal parchet si gresie, 2 baterii, Autonomie 80 min (40min/baterie), Tehnologie Anti hair wrap, Convertibil, Flexibil, Violet

    Desigilat si probat. Prezinta zgarieturi superficiale si urme de folosinta.

    Pret resigilat: 1.199,00 lei

Descriere Aspirator vertical fara fir Shark IZ251EU, 62Wh, 0.7 Lt, Ideal parchet si gresie, 2 baterii, Autonomie 80 min (40min/baterie), Tehnologie Anti hair wrap, Convertibil, Flexibil, Violet de la SHARK

 

Parte din ultima gama de solutii inovatoare de curatare fara fir Shark, acest aspirator fara fir cu doua baterii este proiectat pentru confortul dvs.

Oferind un timp de functionare uimitor de pana la 80 de minute *, este alegerea perfecta pentru curatari rapide si curatari profunde deopotriva.

Covoare si pardoseli dure

Shark semnatura DuoClean floorhead combina doua perii role motorizate, care lucreaza impreuna pentru a curata ambele covoare si pardoseli dure. Glisati perfect pe toate tipurile de podea, fara a fi nevoie sa opriti sau sa schimbati capul de podea.

Un rulou cu perii se curata adanc in covoare pentru a extrage murdaria incorporata, in timp ce un al doilea rulou moale din fata face contact continuu cu podeaua, atrage resturi mici si mari si ridica praful fin si lipit de pe podelele dure. Pur si simplu comutati intre modurile de podea folosind comenzile de pozitionare convenabile. Pentru a va bucura de putere suplimentara, pur si simplu apasati pe declansatorul Boost.

V-ati saturat sa indepartati parul incalcit din peria de aspirator? Tehnologia inovatoare Anti Hair Wrap de la Shark indeparteaza in mod activ parul lung, scurt si de companie, astfel incat sa nu mai aveti nevoie. O perie si un pieptene unice separa si indeparteaza parul de pe perie in timp ce curatati, ajutandu-va sa va pastrati peria de rulare fara incurcaturi.

Ajungeti, incarcati si stocati oriunde

Flexologia se indoaie, astfel incat sa nu trebuie. Ajungeti oriunde - aceasta bagheta inteligenta flexibila se indoaie pentru a curata cu usurinta dedesubtul mobilierului jos, cum ar fi paturi, canapele si masute de cafea. Farurile LED ajuta la iluminarea prafului ascuns sub mobilier si in colturile intunecate.

Incarcati oriunde - pachetele de baterii detasabile Lithium Ion pot fi reincarcate cu sau fara aspirator, la orice priza din casa, deci nu este nevoie sa fiti legat de o statie de andocare. Bucurati - va de pana la 80 de minute de functionare * cu acest model de baterie dubla, incarcand ambele baterii simultan in suportul dublu de incarcare, astfel incat aspiratorul sa fie intotdeauna gata cand sunteti. Indicatoarele utile de iluminare a bateriei arata in mod clar cata incarcare ai mai ramas.

Depozitati oriunde - Cu un singur clic, pliati in jos pentru spatiu de stocare compact, independent. Indiferent daca ati terminat curatarea sau trebuie doar sa faceti o pauza pentru a raspunde la usa, nu este nevoie de carlige de depozitare sau de sprijinirea peretilor.

Curatati cu mana

Transformati-va intr-un aspirator portabil fara fir la simpla apasare a unui buton - perfect pentru aspirarea scarilor, canapelelor si a mobilierului si pentru curatarea usoara a interiorului masinilor si rulotelor.

Utilizati bagheta in modul portabil pentru a ajunge cu usurinta la plafoane, perdele si corpuri de iluminat.

Aspirator antialergen

Oferind reasigurare persoanelor care sufera de alergii, Sigiliul antialergen complet al rechinului capteaza si capteaza 99,9% ** de praf si alergeni in vid, fara a le elibera inapoi in aerul pe care il respiri.

Usor de folosit

Golirea este usoara, datorita cupei de praf usoare, cu o singura atingere. Mutati-va cu usurinta in colturi si mobilier cu directie pivotanta si o silueta subtire de bat.

 

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Baterii
Tip suprafata Covoare Podele dure
Functii Maner pliabil Filtru lavabil
Adancime 24.5 cm
Latime 26 cm
Inaltime 118 cm
Greutate 4.1 Kg
Culoare Violet

SPECIFICATII TEHNICE

Autonomie acumulator 80 min
Capacitate colectare 0.7 l

FILTRARE & ACCESORII

Filtru evacuare HEPA
Tehnologii LED Anti Hair Wrap
  • Generale
    • Tip aparat
      Aspirator vertical
    • Tip aspirare
      uscat
    • Tip alimentare
      Baterie

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.