Luni-Vineri 9-16

Aspirator vertical fara fir Shark ICZ160EUT, 260 W, Autonomie 50 min, 0.6L, Pentru covor si parchet, Tehnologie Anti hair wrap, Duo Clean, Lift Away, Ideal par animale, Rosu

ID Produs: 169667

2 years



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aspiratoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Aspirator vertical fara fir Shark ICZ160EUT, 260 W, Autonomie 50 min, 0.6L, Pentru covor si parchet, Tehnologie Anti hair wrap, Duo Clean, Lift Away, Ideal par animale, Rosu de la SHARK

Este acest aspirator unic pentru proprietarii de animale de companie raspunsul la frustrarile dvs. de curatare?

Conceput pentru a face curatenia de zi cu zi mai usoara ca niciodata, acest versatil aspirator fara fir Shark este dotat cu caracteristici inovatoare si mai multe moduri pentru o curatare usoara si eficienta - perfecta pentru casele cu animale de companie.

Twin Tech Floorhead

Curatati usor covoarele si podelele dure. Capul de podea revolutionar DuoClean de la Shark combina doua role de perii motorizate, care lucreaza impreuna pentru a aluneca pe toate tipurile de podea - fara a fi nevoie sa opriti sau sa schimbati capul de podea.

Cum functioneaza DuoClean? Un rulou cu perii se curata adanc in covoare pentru a extrage murdaria si parul incorporat, in timp ce un rulou moale din fata face contact continuu cu podeaua, atrage resturi mari si mici si ridica praful fin si lipit de pe podelele dure.

Comutati intre modurile de podea folosind comenzile manerului amplasate convenabil. Pentru un plus de putere, trageti pur si simplu declansatorul Boost.

V-ati saturat sa indepartati parul din rola de perii a aspiratorului? Cu un pieptene si pieptene unice, tehnologia Anti Hair Wrap separa si indeparteaza in mod activ parul de pe peria de perii pe masura ce curatati, ajutand la mentinerea ruloului de perie fara incurcaturi. Perfect pentru parul lung, scurt si pentru animale de companie.

Timp de rulare de pana la 50 de minute *

Cu curatarea fara fir, va puteti deplasa cu usurinta dintr-o camera in alta, fara a intrerupe curatenia. Bucurati-va de pana la 50 de minute de functionare * per incarcare - perfect pentru curatarea intregii case sau pentru abordarea unei singure sarcini.

Acumulatorul Shark's Lithium Ion este detasabil pentru o incarcare convenabila, utilizand orice priza de curent din casa dvs. Un indicator de lumina a bateriei afiseaza clar cata incarcare ati ramas. Va puteti actualiza timpul de executie in orice moment, achizitionand un acumulator suplimentar direct de la Shark.

Curatare completa

Du-te portabil cu Powered Lift-Away . Pur si simplu ridicati unitatea principala departe de bagheta pentru a curata cu usurinta dedesubt mobilierul fara ridicare grea. Rolele cu perii alimentate continuu se rotesc pentru a atrage murdaria, mai degraba decat sa se bazeze doar pe aspiratie.

Desprindeti capul de podea pentru a ajunge confortabil la tavan, perdele, sine de imagine si alte suprafete inalte cu bagheta. Scoateti bagheta pentru a va transforma intr-un aspirator portabil fara fir, aspirand cu usurinta scarile, canapelele, mobilierul si scaunele auto.

Abordati cu usurinta suprafetele si zonele greu accesibile cu furtunul extensibil. Accesorii la indemana sunt incluse in cutie pentru a ajuta la curatarea tapiteriei, a fisurilor, a suprafetelor si multe altele. Conceput in mod intentionat pentru casele cu animale de companie , atasati instrumentul Anti Hair Wrap Pet in modul portabil pentru a indeparta fara efort parul incorporat de pe canapele, perdele, scari si multe altele.

Usor de folosit

Perfect pentru persoanele care sufera de alergii si proprietarii de animale de companie, sigiliul anti-alergen complet capteaza si capteaza 99,9% ** de praf si alergeni din vid, fara a le elibera inapoi in aerul pe care il respiri.

Conceput pentru confortul dvs., cupa de praf fara probleme este usor de golit fara a intra in contact cu murdaria. Farurile LED semnate ajuta la iluminarea prafului ascuns, in timp ce directia pivotanta faciliteaza navigarea in jurul mobilierului.

 

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Covoare Podele dure
Functii Filtru lavabil
Adancime 26 cm
Latime 25 cm
Inaltime 108 cm
Greutate 5.5 Kg
Culoare Rosu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 260 W
Autonomie acumulator 50 min
Capacitate colectare 0.6 l

FILTRARE & ACCESORII

Filtru evacuare HEPA
Tehnologii Anti Hair Wrap
  • Generale
    • Tip aparat
      Aspirator vertical
    • Tip aspirare
      uscat
    • Putere
      260 W
    • Tip alimentare
      Acumulator

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.