Luni-Vineri 9-16

Aspirator robot Xiaomi Roborock S6 Pure, 2000Pa, 15000rpm, Wi-Fi, Control aplicatie, Ruta adaptiva, Mop, 180ml apa, 5200mAh, Global, Alb

ID Produs: 142837

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aspiratoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Aspirator robot Xiaomi Roborock S6 Pure, 2000Pa, 15000rpm, Wi-Fi, Control aplicatie, Ruta adaptiva, Mop, 180ml apa, 5200mAh, Global, Alb de la Xiaomi

Datorita laserului de navigatie si a tehnologiei de procesare a datelor, robotul de aspirare Roborock S6 Pure va poate memora locuinta, curatand-o eficient, printr-o simpla comanda data de pe telefonul dumneavoastra. Este silentios, iar capacitatea mare a rezervorului cu apa ii permite sa curete suprafete mari. 

Curata mai usor ca niciodata
Roborock S6 Pure este echipat cu un laser rotativ de 300 rpm care ii permite sa creeze o harta a apartamentului dumneavoastra, avand o acuratete de 98%. Acest lucru va ofera posibilitatea de a selecta camera sau camerele in care doriti sa curete robotul.

Mai inteligent, deci mai rapid
Datorita puternicului procesor quad-core, robotul calculeaza traseul cel mai eficient pentru fiecare camera.

Stie mereu unde se afla
Este prevazut cu numerosi senzori incorporati, precum telemetru, accelerometru, odometru si senzori care detecteaza marginile si colturile, avand capacitatea de a se roti la 360‎°. Toate aceste caracteristici il ajusta sa evite scarile sau alte obstacole, prevenind deteriorarea acestora.

Acces selectiv
Datorita functiei Virtual Walls, ii puteti seta limite in ceea ce priveste zonele de curatare din casa sau dintr-o singura camera.

Putere mare de aspirare
Robotul aspira excelent praful, murdaria si parul de la animalele de companie, de pe orice suprafata. Turbina rotativa de 15.000 rpm este controlata de un sistem de ventilatie, generand un vacuum ce indeparteaza eficient impuritatile, cu o putere constanta ce nu depinde de gradul de umplere al recipientului pentru praf. 

Mai mult decat un aspirator
Datorita rezervorului de apa cu o capacitate de 180 ml, Roborock S6 Pure poate curata suprafete mari (pana la 150 m²), fara sa fie nevoie sa reumpleti rezervorul. In plus, dispunand de o baterie cu o capacitate mare, aspiratorul poate functiona timp de pana la 3 ore.

Reincarcare inteligenta
Nu trebuie sa va faceti griji ca robotul s-ar putea opri in mijlocul programului de curatenie din cauza nivelului scazut de baterie. Roborock S6 Pure are la baza un algortim care il determina sa calculeze nivelul de energie necesar pentru curatarea unei anumite zone, astfel incat, daca ramane fara baterie, robotul se intoarce la baza pentru incarcare, ulterior continuand procesul de aspirare. Partile consumabiloe sunt usor de schimbat, iar peria principala dipune de un sistem de inlocuire rapida, permitandu-va sa va bucurati in continuare de curatenie impecabila.

 
 
Tip produs Aspirator robot
Marca Roborock (companie din lantul ecologic Xiaomi)
Model S6 Pure
Culoare Alb
Procesor Quad-Core 32-bit
Tehnologie navigare Laser LDS
Putere de suctiune 2000Pa
Viteza de rotatie 15000rpm
Tip conectivitate Wireless
Conectivitate Wi-Fi 2.4GHz
Senzori Acceleratie, Miros, Infrarosu, Diferenta de nivel, Busola
Filtru E11 lavabil
Capacitate recipient praf 460ml
Capacitate recipient apa 180ml
Suprafata acoperita 150m²
Nivel zgomot 50-65dB
Aplicatie de interactiune Mi Home
Functii Control vocal (Amazon Alexa)
Programabil
Navigare smart
Creare harta multi-level
Ruta adaptiva
Detectare covor
Caracteristici speciale Delimitare perimetru
Creare perimetru no-mop
Creare perimetru interzis
Creare pereti virtuali (intre 0.4m si 10m)
Programarea ordinii de curatare a incaperilor
Baterie 5200mAh
Timp incarcare 6h
Autonomie pana la 2.5h
Dimensiuni 350 x 350 x 96.5 mm
Greutate 3.2kg
 
Continut pachet:
1x Aspirator inteligent Xiaomi Roborock S6 Pure
1x Stand de incarcare
1x Alimentator
1x Manual de utilizare
  • Generale
    • Tip aparat
      fara sac
    • Tip aspirare
      uscat
    • Tip alimentare
      Acumulator

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.