Luni-Vineri 9-16

Hamac Bushmen Zen - Camo 3m x1,5m - 5902194520683

ID Produs: 196696


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

295,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 12.06 lei/luna

Descriere Hamac Bushmen Zen - Camo 3m x1,5m - 5902194520683 de la Bushmen

Hamac Bushmen Zen - Camo 3m x1,5m - 5902194520683
Hamac de la Bushmen, modelul Zen este gandit pentru libertate si confort, realizat din materiale de inalta calitate si cu o multime de accesorii in pachet.
Dimensiunea generoasa 3 m x 1,5 m in propun pentru o plaja de utilizare care se intinde de la odihna in parc, ture cu biclicleta sau motocicleta, camping in festival.
Materialul din care este realizat, nylon care se utilizeaza in industria parasutelor este extrem de rezistent putand sustine o greutate de pana la 200kg. Acest material rezista foarte bine la umezeala si are propietatea de a se usca foarte repede. 

Hamac Bushmen Zen - Olive Ruby Olive - 4

Constructia ingenioasa a sacului de pastrare ( bishop bag ) ofera posibilitatea de a intinde si strange hamacul rapid deoarece una din bucle iese prin partea inferioara a sacului. Aceasta integrare a sacului de pastrare cu hamacul in sine scade foarte mult efortul depus de utilizator si elimina posibilitatea pierderii sacului.

Hamac Bushmen Zen - Olive Ruby Olive - 3

Accesoriile incluse sunt de asemenea de calitate superioara, carabinele usoare 21 grame dar extrem de robuste au puterea de a rezista la incarcare statica de pana la 1,2 KN ( aproximativ 1200 kg )

Hamac Bushmen Zen - Camo -

Caracteristici:
- Greutate 330g ( fara carabine si corzi )
- Dimensiuni 3m x1,5m
- Material :parachute nylon
- Culoare :Camuflaj
- volum impachetat: 1L;
Coletul Contine:
- Hamac Bushmen Zen ORO
- 2 buc coarda de 3 m fiecare;
- 2 carabine ultralight;

Hamac Bushmen Zen - Olive Ruby Olive - 5

Pentru a afla mai multe informatii despre Intindere & Intretinere hamace > Click Aici <

 Garantie 24 luni

Instructiuni pentru ancorarea in siguranta a hamacului:

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.