Luni-Vineri 9-16

Statie de incarcare portabila EcoFlow Delta 1300

ID Produs: 176526

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Baterii

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Statie de incarcare portabila EcoFlow Delta 1300 de la ECOFLOW

EcoFlow Delta 1300 stabileste un nou standard pentru generatoarele de energie fara fir. Are o capacitate de 1260Wh, ceea ce il face cel mai avansat model al marcii EcoFlow. Delta 1300 poate fi reincarcat instantaneu cu panourile solare incluse sau conectandu-l la priza de alimentare si este extrem de versatil - va alimenta toate dispozitivele necesare - de la telefoane si laptopuri la aparate de uz casnic, drone, scule si chiar vehicule electrice si dispozitive medicale.
Generatoarele tipice de combustibil lichid sunt greoaie de utilizat si zgomotoase, necesita utilizarea lichidelor inflamabile, contribuie la poluarea aerului si provoaca riscul otravirii cu monoxid de carbon. Toate aceste probleme dispar cu generatoarele alimentate cu baterii, care sunt sigure chiar si atunci cand sunt utilizate in interior si nu necesita intretinere regulata speciala.
Datorita tehnologiei de reincarcare X-Stream, statia va atinge 80% incarcare in mai putin de o ora, facandu-l de neegalat in acest sector de produse.

EcoFlow Delta 1300 este echipat cu 11 porturi:

  • 2x incarcare rapida USB 28 W
  • 2x USB 12 W
  • 2x USB-C 60 W
  • 4x AC
  • 1 x priza electrica de incarcare a masinii

Cu Delta 1300 esti pregatit pentru orice eventualitate. Intreruperile alimentarii cu energie electrica nu vor mai fi atat de deranjante. Chiar si in cazul unei intreruperi a curentului, puteti alimenta frigiderul, iluminatul, dispozitivele medicale si alte aparate electrocasnice esentiale.
Delta 1300 este echipat cu un sistem inteligent UPS (Alimentare neintreruptibila) care detecteaza automat o intrerupere a energiei si comuta statia in modul de alimentare pentru dispozitivele conectate. Este ideal atunci cand nu va puteti permite sa intrerupeti echipamente precum un computer sau un dispozitiv medical.
 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.