Luni-Vineri 9-16

KIT DE BAZA PHILIPS HUE 3X E27+BRIDGE Kit de baza Philips Hue, 3 becuri E27, 1x bridge, 1x intrerupator

ID Produs: 126388


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Becuri

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere KIT DE BAZA PHILIPS HUE 3X E27+BRIDGE Kit de baza Philips Hue, 3 becuri E27, 1x bridge, 1x intrerupator de la Philips

Creați o atmosferă perfectă cu ajutorul corpurilor dimmabile Philips Hue. Iluminat economic energetic, care poate fi controlat la distanță și cu ajutorul căruia vă puteți crea condiții ideale de lumină, care se vor potrivi ideilor, activităților sau dispoziției dvs.

 
  • Set de bază Philips Hue White.
  • Setul conține dispozitiv de interconectare Hue Bridge și trei becuri dimmabile LED E27.
  • Posiblitatea cumpărării dimmerelor și telecomenzilor.
  • Dispozitul de interconectare Hue Bridge vă permite să folosiți toate luminile deodată sau să le împărțiți pe diferite circuite.
  • Se poata controla prin bluetooth.
  • Pachetul incluse și un cablu ethernet și adaptor.
  • Compatibil cu Amazon Alexa și Apple Homekit.

Toate lămpile din familia Hue pot fi controlate doar cu ajutorul telecomenzi Dimmer Switch, dar îl recomandăm mai degrabă pentru versiunile White și White Ambiance, pentru că la White and Color ambiance nu s-ar putea folosi spectrul de culori RGB. În acest mod se pot conecta până la 10 lămpi la un întrerupător fără folosirea Hue Bridge. Pentru a beneficia de toate avantajele, funcțiile și aplicațiile oferite de iluminatul inteligent aveți nevoie de Hue Bridge, acesta permite conectarea până la 50 de corpuri de iluminat.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.