Luni-Vineri 9-16

Mixer vertical Bosch MS6CB61V1, 1000 W, 12 viteze+Turbo, Vas gradat, Cutit Quattro Blade, Functie Vidare, Antracit

ID Produs: 144885

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin limitat

379,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +37,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +56,85 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 15.44 lei/luna

Descriere Mixer vertical Bosch MS6CB61V1, 1000 W, 12 viteze+Turbo, Vas gradat, Cutit Quattro Blade, Functie Vidare, Antracit de la BOSCH

Mixer vertical Bosch MS6CB61V1, 1000 W, 12 viteze + turbo, vas gradat, cutit Quattro Blade, functie vidare, antracit

 


Putere mare pentru pasare eficienta, functie de vidare si accesorii cu sistem de vidare. Te poti bucura de alimente proaspete in fiecare zi.
 

 

  • Accesorii pentru vidare incluse: elimina aerul din caserolele sau pungile pentru vidare pentru a iti mentine proaspete alimentele o perioada indelungata.
  • Motor de 1000W : suficient de puternic pentru a procesa chiar si cele mai dificile ingrediente.
  • Cutitul cu 4 lame este ideal pentru o maruntire optima, iar functia AntiSplash asigura amestecarea ingredientelor fara stropire.
  • Ergonomic si usor de utilizat: suprafata SoftTouch pentru utilizare sigura si confortabila.
  • Viteza variabila: 12 trepte de putere si functie Turbo pentru o consistenta perfecta a oricarei compozitii.

Design ergonomic si usor de utilizat
Pasarea ingredientelor este acum mult mai usoara. Designul ergonomic, greutatea redusa si suprafata SoftTouch fac acest blender usor de utilizat. Butoanele mari iti asigura mai mult confort si un control optim.

Pahar cu capac pentru cantitati mici de ingrediente
Ai adesea nevoie de portii mici? Paharul cu capac pentru mixare/masurare este perfect pentru masurarea ingredientelor si amestecarea cantitatilor mici. Paharul poate fi folosit si pentru depozitarea alimentelor in frigider.

Extrem de puternic pentru rezultate rapide intr-un timp scurt
Datorita motorului puternic de 1000 W si a accesoriilor incluse acum este mult mai usor sa procesezi chiar si cele mai dificile ingrediente. Poti toca, marunti sau amesteca ingredientele intr-un timp foarte scurt cu ajutorul blenderului ErgoMixx.

Consistenta perfecta datorita celor 12 trepte de putere si a functiei Turbo
Acum ai viteza potrivita pentru ingredientele tale. Sos, supa sau maioneza - pur si simplu selecteaza viteza potrivita pentru consistenta compozitiei tale. Tasta Turbo este ideala pentru ingredientele dificil de procesat.

Rezultate perfecte de pasare si maruntire
Cutitul cu 4 lame din otel inoxidabil iti asigura rezultate perfecte de pasare si maruntire in cel mai scurt timp, iar functia Antisplash asigura amestecarea ingredientelor fara stropire.

Pastreaza alimentele proaspete mai mult timp
Pastreaza alimentele proaspete mai mult timp! Ataseaza blenderului pompa pentru vidare si pastreaza alimentele, mancarea ramasa sau gustarile in caserolele sau pungile pentru vidare. Bucura-te de prospetime in fiecare zi!

Detasarea usoara a piciorului blenderului pentru o curatare usoara
Curatarea blenderului ar trebui sa fie cat mai usoara. Dupa utilizare poti detasa piciorului blenderului cu o singura miscare si il poti curata cu usurinta sub jet de apa.

Caserola si pungi pentru vidare incluse
Caserola pentru vidare este facuta din Tritan si nu contine BPA. Poate fi folosita in cuptorul cu microunde si curatata in masina de spalat vase. Pungile pentru vidare sunt facute din material rezistent, nu contin BPA si pot fi curatate usor pentru a fi refolosite.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Mixer vertical
Material bol Plastic
Functii

Pasare

Amestecare

Caracteristici cheie

Lavabil in masina de spalat vase

Turbo

Viteza variabila

Continut pachet

1 x Mixer vertical

1 x vad gradat

1 x caserola pentru vidare

6 x pungi pentru vidare

Culoare Negru

CARATERISTICI TEHNICE

Putere 1000 W
Trepte de viteza 12

DIMENSIUNI

Lungime 62 mm
Inaltime 393 mm
Greutate 1.889 Kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.