Luni-Vineri 9-16

Blender Performant JTC Omniblend III - TM 788, 2 L BPA Free, 950 W, Alb

ID Produs: 144861

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Blendere si Tocatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Blender Performant JTC Omniblend III - TM 788, 2 L BPA Free, 950 W, Alb de la JTC

JTC Omniblend este un blender care isi propune sa redefineasca conceptul de bun si ieftin. Fabricat din cele mai bune materiale, acest blender rivalizeaza ca si calitate, precizie sau anduranta cele mai prestigioase marci din domeniu, fiind insa mai accesibil ca si pret

Motorul dezvolta o putere de mixare de 3 cai putere, echivalenta unui consum de 2238 W, chiar daca aparatul are un consum indicat de 950 W. Aceasta abilitate se datoreaza reductorului performant si proiectarii ingenioase, viteza maxima de rotatie a lamelor fiind de aproximativ 38.000 rotatii pe minut. Aceste caracteristici ii permit aparatului sa zdrobeasca ingrediente foarte dure si sa reziste cu brio unui regim de utilizare intens, in baruri, restaurante, etc.

Lamele sunt construite din otel inoxidabil inalt aliat, patru sunt pentru taiere si zdrobire doua sunt orizontale, acestea previn acumularea continutului mai dens in partea de jos a bolului prin crearea unui efect de suctiune care antreneaza ingredientele ascendent pentru a fi procesate. Lamele pot procesa ingrediente umede sau uscate, fara a fi nevoie sa schimbati bolul. Zdrobesc gheata cu usurinta, mixeaza fara efort nuci, fructe, cafea, cereale, etc.

JTC Omniblend fabrica bolurile sale dintr-un co-poliester de ultima generatie, denumit Eastman Tritan, aprobat de toate forurile abilitate din lume (CE, UL, FDA, etc.) pentru a fi folosit in manufacturarea aparatelor si bunurilor pentru utilizare alimentara sau casnica. Nu contine BPA sau alte substante cunoscute a fi daunatoare, are punctul de topire foarte ridicat (mai mare de 120 0C) facandu-l ideal si pentru obtinerea supelor sau a altor preparate fierbinti.

Utilizare Rezidential
Tip produs Blender
Tip blender Fix
Material bol Tritan
Material lame Otel
Tip panou de comanda Mecanic
Culoare Alb

DETALII TEHNICE

Putere 950 W
Capacitate 2 l
Trepte de viteza 2

FUNCTII SI ACCESORII

Functii Amestecare Maruntire

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.