Luni-Vineri 9-16

Blender de masa Sage BBL405BAL, 1000 W, 1.5 l, 4 viteze, Argintiu

ID Produs: 166815


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Blendere si Tocatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Blender de masa Sage BBL405BAL, 1000 W, 1.5 l, 4 viteze, Argintiu de la SAGE

Ce este Eastman TritanTM?

Tritanul este un material la fel de curat ca sticla, dar este aproape imposibil de spart sau zgariat, chiar si in timpul zdrobirii ghetii sau spalarea vaselor. Materialul Tritan este foarte usor, asa ca il poti purta cu usurinta cu tine. Utilizabilitatea si ciclul sau de viata sunt, de asemenea, mult mai lungi decat cel al sticlei. Cu toate acestea, este foarte prietenos cu mediul, deoarece, in comparatie cu alti policarbonati sau polimeri duri, transparenti, este nevoie de mult mai putine emisii de gaze cu efect de sera.

 

Storcator de lamaie

Datorita designului original al storcatorului de lamaie, continutul de umiditate al fructelor poate fi stors direct in cana de amestecare - dar poate iesi chiar in evidenta ca un storcator de lamaie separat.

 

 

Program special Smoothie

Programul special Smoothie automat, pulsand, schimba treptele mai incet si mai rapid. Metoda unica de amestecare amesteca si spumeaza smoothie-ul in acelasi timp - apoi se opreste la sfarsitul procesului.

Putere 1000 W
Capacitate vas 1.5 L
Contorl variabil al vitezei Da
Treapta moment Da
Lama detasabila Nu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.