Luni-Vineri 9-16

Blender Tesla BL601BX, 1400W, bol de sticla 1.75L, Inox

PRET SPECIAL
ID Produs: 193310


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


PRP: 299,00 lei

269,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +29,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +44,85 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 10.96 lei/luna

Descriere Blender Tesla BL601BX, 1400W, bol de sticla 1.75L, Inox de la TESLA

Indiferent de reteta pe care decideti sa faceti, blenderele Tesla sunt acolo pentru a va oferi suport – atat cu picioarele lor de cauciuc pentru stabilitate sporita si atat de multe optiuni utile!
MOTOR 1400 W
Datorita motorului puternic, puteti amesteca cu usurinta fructe, legume si nuci si va puteti bucura de smoothie-uri delicioase si hranitoare pentru energie de lunga durata.
FUNCTII UTILE
Pur si simplu reglati viteza rotind butonul din fata. Exista, de asemenea, trei optiuni diferite din care puteti alege: optiunea Smoothie, Cleanse si Crushed Ice.
LAME DIN OTEL INOX
Lamele sunt concepute pentru a extrage toti nutrientii: datorita acestui dispozitiv Tesla, bauturile tale din fructe sau legume vor fi pline de vitamine si fibre.
PICIOARE DIN CAUCIUC
Mentinerea ferma a unui dispozitiv puternic pe loc necesita solutii de calitate: datorita picioarelor din cauciuc, dispozitivul nu se va misca in timpul functionarii sau in timpul demontarii bolului.
OPERAREA USORA
Curatarea este acum usoara datorita pieselor care pot fi spalate in masina de spalat vase, in timp ce optiunea convenabila de depozitare a cablului va ajuta sa va mentineti bucataria ordonata si ordonata.

Putere: 1400 W
- Borcan de sticla cu o capacitate de 1,75 l
- Control continuu al incarcarii
- Functia de regula
- Functie lina
- Functia Ise Сruѕh (repetarea ghetii)
- Functie de curatare (curatare)
- Protectie la supraincalzire
- Picioare antiderapante
- Control mecanic
- 6 octeti de nepdaema ctoman
- Incuietoare usii de siguranta

Dimensiuni:
Inaltime: 42,5 cm
Latime: 22 cm
Adancime: 19,5 cm
- Greutate: 5 kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.