Luni-Vineri 9-16

Blender Vitamix A2300i Ascent, 1200 W, 2l, Self-Detect Technology, conectare wireless, timer digital, Alb

ID Produs: 144893

Garantie: 120 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Blendere si Tocatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Blender Vitamix A2300i Ascent, 1200 W, 2l, Self-Detect Technology, conectare wireless, timer digital, Alb de la Vitamix

Cu un aspect elegant, blender-ul Vitamix  A2300i dispune de un control variabil al vitezei si de functia Pulse pentru a obtine o multitudine de texturi. Aparatul vine cu o multime de functionalitati noi, inclusiv un timer digital incorporat care va ajuta sa monitorizati fiecare amestec si sa obtineti rezultate perfecte de fiecare data. Timer-ul digital va ajuta sa fiti mai precisi in elaborarea retetelor.


Ce este interesant la blender-ul Vitamix Ascent  A2300i?
Acest model este dotat cu toate calitatile apreciate la modelele anterioare - motor puternic, capacitate mare de amestecare a unei diversitati largi de alimente, optiuni diferite de vase -  cu un design nou, elegant, fara costuri suplimentare importante.
Din perspectiva consumatorului, Vitamix Ascent A2300i este cel mai simplu blender din seria Ascent. Chiar si in varianta de baza, acest blender are mai multe avantaje decat alte blendere.
Daca sunteti in cautarea unui blender care sa fie eficient si durabil, foarte simplu de utilizat dar si performant in acelasi timp, Vitamix Ascent este cea mai buna alegere.
Este compatibil cu o noua gama de vase cu Self Detect, permitandu-va sa creati cu un singur aparat aceeasi reteta in cantitati diferite, apoi sa le serviti imediat, sa le pastrati sau sa le luati la drum.

Caracteristici
Seria Ascent are cel mai puternic motor de 2,2CP
Datorita timer-ului digital nu mai este nevoie de cronometru separat pentru a verifica durata procesarii retetelor.
Cu ajutorul vitezei variabile este mai usor sa procesati optim alimentele, oferind o mai mare flexibilitate pentru acest proces.
O alta noutate este capacul transparent al vasului.
La modelele din seria Ascent timpii de amestecare sunt ajustati prin tehnologia Self Detect, cu ajutorul careia este detectat tipul de vas utilizat.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Blender
Tip blender Fix
Material bol Tritan
Material lame Inox
Tip panou de comanda Digital
Culoare Alb

DETALII TEHNICE

Putere 1200 W
Capacitate 2 l
Trepte de viteza 10

FUNCTII SI ACCESORII

Accesorii incluse 1 x Bol 1 x Capac 1 x Blender 1 x Impingator
Functii Macinare Amestecare Maruntire Emulsionare

DIMENSIUNI

Inaltime 43.18 cm
Lungime 20.32 cm
Adancime 27.94 cm
Greutate 4.98 Kg
Lungime cablu 122 cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.