Luni-Vineri 9-16

Sistem boxe Home Cinema 5.1 Polk Audio TL600

ID Produs: 150843


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Boxe

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Sistem boxe Home Cinema 5.1 Polk Audio TL600 de la Polk

Ridicăm ștafeta în materie de home theater
Duceți filmele și serialele favorite la un alt nivel și bucurați-vă de sunetul impresionant oricând e timpul de relaxare. Cu o pletoră de tehnologii audio patentate cuprinse în fiecare boxă, TL 1600 livrează efecte imersive în orice cameră.

 

Performanțe mari, mărime compactă, preț surprinzător

Acum, sunetul surround impecabil este mai accesibil ca oricând cu TL1600, un sistem home theater complet, cu patru difuzoare TL1, un difuzor central TL1 și un subwoofer echipat profesional TL1600. Modelul TL1600 este tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe sa te bucuri de momentele de relaxare de acasa. TL 1600 reprezintă chintesența know-how-ului premiatelor boxe compacte Polk, cu sunet dinamic si exact.

Caracteristicile TL 1600:
Performanța clasică Polk este livrată prin intermediul tweeterului de mătase acesta la rândul său oferind înalte definite și un sunet clar.
Tehnologia patentată Dynamic Balance, livrează o frecvență de răspuns lină, extraordinar de netedă și vă va surprinde plăcut cu abilitatea sa de a reda un sunet extrem de puternic pentru o boxă atât de mică și compactă.
TL 1600, cu tehnologia incorporată Time Lens, aliniază centrele acustice ale tweeter-elor cu cele ale bassului mediu pe același plan spațial oferind o audiție superioară, în timp ce lentila acustică incorporată în grilă egalează și netezește frecvența de răspuns a tweeter-ului.

Datorită structurii Extended Linear Motion, driverele folosite în Seria TL Blackstone pot depăși așteptările cu ușurință, având o libertate de mișcare mai mare decât orice alt difuzor cu o incintă atât de mică, atingând un răspuns dinamic (claritate, volum) pe care doar boxele mai mari ar reuși.
Dynamic Balance permite inginerilor Polk Audio să proiecteze difuzorul astfel încât să elimine rezonanțele și distorsiunile, oferind tot ce se poate mai bun din sunet.
Compact pentru Blackstone TL înseamnă a putea fi amplasat oriunde: pe rafturi, perete, stand-uri. Slot-uri și inserții filetate (care se potrivesc aproape oricărui tip de prindere) vă oferă posibilități multiple de montare.
Port-uri placate cu aur concepute profesionist pentru cele mai bune opțiuni de conectare.




Specificatii Tehnice:
 

]]>

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Sistem complet
Tip amplificare Activa
Utilizare Uz casnic
Tip montare De perete/tavan De podea De raft
Numar boxe 6
Numar canale 5.1
Impedanta iesire 4 Ω 8 Ω
Reglaje Volum Phase Low pass
Greutate 18.6 Kg
Conectori 1 x RCA
Culoare Negru

BOXA CENTRALA

Putere maxima boxa centrala 100 W
Diametru difuzor inalte boxa centrala 12.7 mm
Diametru difuzor medii boxa centrala 63.5 mm
Dimensiuni boxa centrala (W x D x H) 381 x 101 x 88.9 mm
Greutate boxa centrala 1.5 Kg

BOXE SURROUND

Diametru difuzor inalte boxa surround 12.7 mm
Diametru difuzor medii boxa surround 63.5 mm
Dimensiuni boxa surround 123.8 x 165 x 95.3 mm
Greutate boxa surround 0.84 Kg

SUBWOOFER

Raspuns in frecventa subwoofer 40 - 22000 Hz
Diametru difuzor subwoofer 203.2 mm
Dimensiuni subwoofer (W x D x H) 317.5 x 352.4 x 317.5 mm
Greutate subwoofer 9.3 Kg

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.