Luni-Vineri 9-16

Espressor cu capsule Krups KP120H31 Dolce Gusto Mini Me Piano, bordo-negru

ID Produs: 98973

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin limitat

379,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +37,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +56,85 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 15.44 lei/luna

Descriere Espressor cu capsule Krups KP120H31 Dolce Gusto Mini Me Piano, bordo-negru de la KRUPS

-Aparat de cafea automat, compact, pe baza de capsule creat pentru capsulele ermetice NESCAFÉ® Dolce Gusto®;

-Aparat de cafea cu inalta presiune (pana la 15 bari) pentru cafele de calitate profesionala, cu spuma bogata si textura catifelata;

-Peste 25 de creatii din cafea si alte bauturi delicioase, calde sau reci, preparate usor printr-o apasare de buton;

-Dimensiune ajustabila a bauturii prin functia Play & Select;

-Mod Eco: se inchide automat dupa 5 minute. Consum energie: clasa energetica A.

 
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me este aparatul de cafea automat, compact, pe baza de capsule, care multumita designului sau modern se va potrivi cu stilul tau unic.

Creeaza cafele de o calitate profesionala, cu spuma bogata si textura catifelata, cu ajutorul inaltei presiuni a aparatului (pana la 15 bari). Prin intermediul capsulelor noastre inchise ermetic, ce pastreaza prospetimea cafelei, te vei bucura de fiecare data de o cana de cafea intens aromata.

Pur si simplu introduci capsula, iti alegi dimensiunea bauturii prin functia Play & Select si gata! Creeaza-ti bautura perfecta dintr-o gama variata de peste 25 de creatii din cafea – de la Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, pana la ciocolata calda, ceaiuri si bauturi reci.
 

Cafea de calitate profesionala

Creeaza cafele de o calitate profesionala, cu spuma bogata si textura catifelata, cu ajutorul inaltei presiuni a aparatului (pana la 15 bari). Prin intermediul capsulelor noastre inchise ermetic, ce pastreaza prospetimea cafelei, te vei bucura de fiecare data de o cana de cafea intens aromata.

Acest aparat automat este atat de usor de folosit: pur si simplu introduci capsula, alegi dimensiunea bauturii prin functia Play & Select si apesi butonul. Pentru a afla dimensiunea recomandata, urmareste sugestiile de pe capsula.

Daca nu este folosit timp de 5 minute, modul Eco, standard, de economisire a energiei va inchide automat aparatul tau NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me, aceasta functionalitate favorizand un consum energetic clasa A.

Peste 25 de creatii din cafea

Cu NESCAFÉ® Dolce Gusto® poti sa te bucuri de peste 25 de creatii premium din cafea, indiferent daca iti place cafeaua scurta sau lunga, neagra sau alba. Ai o gama variata din care sa alegi: de la un Ristretto indraznet, un Espresso intens, un Lungo aromat sau un Grande bogat, pana la un Cappuccino cremos si un Latte Macchiato fin, sau chiar o ciocolata calda, ceaiuri si bauturi reci.

 
 

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me este aparatul de cafea automat, compact, pe baza de capsule, care multumita designului sau modern se va potrivi cu stilul tau unic.

   
- Pur si simplu introduci capsula preferata si iti alegi dimensiunea bauturii prin functia Play & Select pentru a-ti crea cafeaua perfecta. Aparatul tau de cafea NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me se va opri automat la momentul potrivit.
   
- Creeaza cafele de o calitate profesionala, cu spuma bogata si textura catifelata, cu ajutorul inaltei presiuni a aparatului (pana la 15 bari).
   
- Prin intermediul capsulelor noastre inchise ermetic, ce pastreaza prospetimea cafelei, te vei bucura de fiecare data de o cana de cafea intens aromata.
   
- Bucura-te de varietate: peste 25 de creatii din cafea. Ai o multitudine de sortimente din care sa alegi: de la un Espresso intens si o cafea Grande bogata, pana la un Cappuccino cremos, ciocolata calda, ceaiuri si multe altele.
   
- Aparatul tau de cafea NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me este atat de versatil, incat poti sa prepari cu usurinta chiar si bauturi reci delicioase.
   
- Daca nu este folosit timp de 5 minute, modul Eco, standard, de economisire a energiei va inchide automat aparatul tau NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me, aceasta functionalitate facilitand un consum energetic clasa A.
Tip cafetiera  Espresso capsule
Incorporabil Nu
Rezervor cafea Nu
Capacitate rezervor de apa 0.8 l
Putere 1500 W

Functii

 
Duza pentru spumare Nu
Preparare ceai Nu
Suprafata incalzita pentru cesti Nu
Rasnita de cafea integrata Nu

Alte caracteristici

 
Display Nu
Presiune de vapori 15 bar
  • General
    • Tip aparat
      Espressor
    • Putere
      1500 W
    • Presiune
      15 bar

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.