Luni-Vineri 9-16

Cafetiera Russell Hobbs Retro Ribbon Red 21700-56, sticla

ID Produs: 67259

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cafetiera / Espressor

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Cafetiera Russell Hobbs Retro Ribbon Red 21700-56, sticla de la Russell hobbs

Cafetiera Russell Hobbs Retro Ribbon Red este esentiala pentru orice pasionat si cunoscator de cafea. Design-ul ei retro include o sumedenie de functii avansate, concepute special pentru a imbunatati experienta de preparare a cafelei tale dar si gustul ei.

Aceasta cafetiera extraordinara foloseste in timpul procesului de preparare tehnologia avansata cu dus pentru o mai buna filtrare si o aroma a cafelei imbunatatite*. Dusul stropeste eficient toata cafeaua din filtru pentru a se asigura ca fiecare bucatica de cafea este procesata, astfel irosind mai putina cafea. In plus, fiind folosita mai multa cafea, cafeaua ta proaspat filtrata ar trebui sa aiba un gust mai bun si mai bogat. Fie ca preferi aromele mai intense sau mai usoare, aceasta cafetiera avansata iti va permite sa prepari o cafea exact pe gustul tau.

Functia de mentinere la cald face ca pana si a doua sau a treia ceasca de cafea sa fie la fel de fierbinte ca prima. Pentru a te ajuta sa masori cantitatile exact, aceasta vine impreuna cu o masura pentru o ceasca, asa ca vei utiliza de fiecare data exact cantitatea necesara de cafea de care ai nevoie.

Cafetiera Retro are un indicator elegant pentru procesul de preparare al cafelei. Nu numai ca are un design foarte atragator, acesta iti permite sa urmaresti procesul de preparare si vezi pentru cat timp a fost activa functia de mentinere la cald. Functia Pause and Pour va opri procesul de preparare daca vrei sa iti torni prima ceasca de cafea inca din timpul procesului de preparare.



  • Carcasa din otel inoxidabil cu finisaj lucios
  • Design retro elegant
  • Indicator care arata procesul de preparare si timpul pentru functia de mentinere la cald
  • Tehnologie avansata cu dus - Ofera o filtrare mai buna a cafelei*
  • Carafa de sticla 1.25 L
  • Prepara 10 cesti mari
  • Masura pentru 1 ceasca inclusa
  • Recipient filtru lavabil
  • Functie Pause and Pour
  • Indicator nivel apa
  • 1000 W

 

  • General
    • Tip aparat
      Cafetieră
    • Putere
      1000 W

Opiniile clientilor despre Cafetiera Russell Hobbs Retro Ribbon Red 21700-56, sticla

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Alex S (Bucuresti S2) - acum 7 ani

Silentioasa, rapida. Bine asamblata, materiale f ok, usor de folosit si curatat.
Compacta pentru dimensiuni (nu e tocmai mica), foloseste eficient spatiul pe verticala putand fi asezata lejer langa alte electrocasnice.

Carafa, mai exact materialul care o securizeaza de maner putea fi o idee mai greu - nu e instabila ci doar bizar de usoara.

Am cumparat-o pentru design, in contextul reducerii. Bonusul a venit de la batul din plastic cu gauri din interior (a se citi "tehnologia avansata cu dus";) care, spre surprinderea mea, chiar "uda" mai eficient cafeaua in filtru fata de sistemul clasic. Cred ca un bat din sticla ar aduce rezultate si mai bune, dar intr-o editie urmatoare si la mai multi bani presupun.

produs cumparat de la Dwyn Shop.
Cod produs: #67259 | Cod producator: Russell hobbs 21700-56
Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.