Luni-Vineri 9-16

Espressor automat Saeco Aulika Top HSC espressor 1400 W

ID Produs: 87846

L



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cafetiera / Espressor

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Espressor automat Saeco Aulika Top HSC espressor 1400 W de la Saeco

AULIKA TOP HIGH SPEED CAPPUCCINO
Barul la o mica distanta.

Destinat pentru lumea ta.
Saeco abordeaza cerintele tot mai specifice ale consumului out-of-home cu automate care respecta in totalitate cererile clientilor. Nevoia de a fi capabil de a alege intre diferite tipuri de bauturi, inclusiv specialitati pe baza de lapte proaspat, usurinta utilizarii in contexte de self-service, precum si reducerea costurilor de operare sunt doar cateva dintre cerintele pe care Saeco abordate in proiectarea automatului Aulika. Aceasta linie a fost conceputa special pentru sectorul B2B si sunt echipate cu sisteme revolutionare penrtu distribuirea bauturilor pe baza de lapte, un design compact si inovator. In plus, Aulika este certificat pentru uz profesional, clasa energerica A (cu eco-mode) si este conform cu directivele emise de FEA.

Aulika este combinatia perfecta de estetica si performanta profesionala. Acesta are un design curat, rational si tehnologie de neegalat: circuit hidraulic dublu, lame conice si capacitate mare de cafea. Toate aceste caracteristici fac acest automat perfect pentru locatii cu consumuri mari zilnice. Toate modelele Aulika ofera o gama larga de bauturi pe baza de lapte proaspat si pe baza de cafea, precum si apa calda si abur.

Revolutie "Plug and Play"
Aulika este echipat cu "one touch", si ofera in mod automat cappuccino si cafea cu lapte, gratie unui cappuccinator special de generatie noua. In versiunea Aulika Top High Speed Cappuccino are posibilitatea de a alege functia de distribuire a laptelui in mare viteza, in acelasi timp cu dozarea de cafea.

Calitate superioara.
Saeco depune eforturi pentru a obtine satisfactie maxima pentru iubitorii de cafea. Calitatea bauturii in ceasca este verificata si monitorizata in mod constant. Din acest motiv, diferitele etape de productie ale modelelor Aulika Top sunt caracterizate printr-un test continuu si degustari, pentru a se asigura ca produsul final este cel mai bun. Echipa de experti din fabrica Saeco efectueaza controale regulate la sfarsitul liniei de asamblare, inainte de ambalare.

Caracteristici:
- Dimensiuni: 334 x 574 x 452 mm
- Greutate: 22 kg
- Culoare: Argintiu
- Sursa de alimentare: 230V/50 Hz
- Putere: 1400 W
- Numar boilere: 2
- Numar container cafea boabe: 1
- High speed milk: Da
- Capacitate container cafea boabe: 1 kg
- Capacitate container apa: 4 l
- Capacitate pastile de zat: 40 pastile
- Numar de selectii: 5

PRODUSUL NU SE VINDE CU CESTILE PREZENTATE



  • General
    • Tip aparat
      Cafetieră
      Espressor
    • Putere
      1400 W

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.