Luni-Vineri 9-16

Camera auto DVR Garmin Dash Cam 46, ecran 2", 1080p, 140 grade, Bluetooth , Wi-Fi

ID Produs: 120127

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Camere auto DVR

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Camera auto DVR Garmin Dash Cam 46, ecran 2", 1080p, 140 grade, Bluetooth , Wi-Fi de la GARMIN

Camera de bord compacta si discreta, cu unghi panoramic si rezolutie FullHD 1080p
  • Campul de vizualizare panoramic de 140 de grade captureaza imagini video FullHD 1080p imbunatatite;
  • Inregistreaza si salveaza automat imagini video cu accidentele survenite;
  • Functia de sincronizare automata a camerei de bord va permite sa controlati si sa redati inregistrari video de pe un numar de pana la patru camere pe smartphone-ul dvs. utilizand aplicatia Garmin Drive™;
  • Controlul vocal va permite sa salvati cu usurinta o inregistrare video sau o imagine ori sa porniti/opriti inregistrarea audio sau functia de inregistrare video Travelapse™;
  • Printre alertele pentru sofer se numar avertizarea asupra coliziuni din fata si de parasire a benzii;
 
 
 
   
Controlati cu ajutorul vocii
Controlati camera de bord cu ajutorul comenzilor vocale. Este suficient sa rostiti "OK, Garmin" pentru a salva un videoclip sau o fotografie ori pentru a porni/opri inregistrarea audio sau functia de inregistrare video Travelapse.
   
Capturati scena din fata dumneavoastra
Cu un camp de vizualizare panoramic de 140 de grade, aceasta surprinde mediul inconjurator, inclusiv traficul din intersectii, si include date detaliate privind ora si localizarea GPS, aratand cu exactitate unde si cand au avut loc evenimentele. Inregistreaza non-stop in bucla continua, salvand orice accident care survine. Redati inregistrarea video direct pe afisajul camerei de bord – sau vizualizati-o pe telefon utilizand aplicatia Garmin Drive.
   
Sincronizare automata a camerelor de bord
Sincronizarea automata a camerelor de bord conecteaza wireless pana la patru camere de bord Garmin aflate in partea din fata, in partea din spate si pe partile laterale ale autovehiculului dvs., pentru a asigura o acoperire practic completa, de 360°. Daca salvati o inregistrare video pe una din camerele de bord, aceasta va fi salvata si pe celelalte camere. Utilizati aplicatia Garmin Drive de pe smartphone-ul dvs. pentru a crea un videoclip de tip "imagine in imagine" pe baza oricaror doua perspective simultane. Aceasta va ajuta sa partajati cu usurinta inregistrarile video cu prietenii, agentiile de asigurari sau autoritatile juridice.
   
Conduceti cu vigilenta sporita
Alertele pentru soferi va ajuta sa urmariti autovehiculele din jurul dvs. Alertele privind coliziunea frontala si parasirea benzii.

   
Partajati traseul calatoriei dvs. cu Travelapse
Functia Travelapse ofera o modalitate usoara si distractiva de inregistrare si partajare a aventurilor, prin comprimarea orelor de condus in minute de atractii principale.
   
Suport USB suplimentar
Adaptor de alimentare USB dublu inclus va permite sa incarcati telefoane sau alte accesorii in timp ce alimentati camera de bord. Cablul de alimentare include doua optiuni de directionare a cablului: in sus (4 m) sau in jos (1,5 m).
   
Protectie pe durata parcarii
Modul Parcare monitorizeaza imprejurimile autoturismului dvs. cat timp acesta este parcat si motorul nu este pornit. Camera incepe sa inregistreze automat daca este detectata miscare.
   
Bluetooth® si Wi-Fi® incorporate
Functiile Bluetooth si Wi-Fi incorporate va ajuta sa vizualizati, editati si partajati wireless si cu usurinta fisierele media capturate, in aplicatia Garmin Drive.
Conectivitate USB Bluetooth Wi-Fi (Conectivitate aplicatie)
Functii GPS Control vocal
Continut pachet 1 x Cablu alimentare 1 x Suport parbriz 1 x Camera auto DVR
Culoare Negru

PROCESOR & MEMORIE

Tip slot memorie Micro SD

DISPLAY & ACUMULATOR

Tip display LCD
Tehnologie display TFT
Diagonala display 2 inch
Rezolutie display 320 x 240
Tip acumulator Li-Ion
Autonomie 30 min

CARACTERISTICI FOTO-VIDEO

Frecventa imagine 30 FPS
Inregistrare video Full HD
Rezolutie video 1920 x 1080
Unghi de filmare 140 °

DIMENSIUNI

Latime 5.62 cm
Inaltime 4.05 cm
Adancime 2.14 cm
Greutate 59.5 g
 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.