Luni-Vineri 9-16

Camera Sport & Outdoor YI VR 360, Video 5.7K, 16 MP, Negru

ID Produs: 115951


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Camere video sport

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Camera Sport & Outdoor YI VR 360, Video 5.7K, 16 MP, Negru de la Xiaomi

Experimenteaza viata la 360 de grade si surpride-o la cea mai buna calitate, cu ajutorul camerei Xiaomi Yi VR 360.

Aceasta iti permite sa realizezi filmari 5.7K si poze cu rezolutie de 16MP. Utilizand cea mai noua tehnologie cu cip Ambarella H2V95 si doi senzori Sony IMX377, camera ofera imagini clare, fara a consuma multa baterie. Utilizeaza aplicatia "yi 360 app" pentru a conecta camera foto la telefon si pentru a partaja live videoclipurile tale pe retelele de socializare. Tot pentru transmiterea datelor camera este dotata cu port Type-C.

Cele doua lentile de 220 de grade cu apertura f/2.0 creeaza imagini 360 clare, in culori puternice. Bateria de 1400 mAh ofera o autonomie de 60 de minute de inregistrari 4K/30fps, sau 40 de minute in cazul inregistrarii la calitate 5.7K/30fps. Camera Xiaomi poate fi montata pe trepiedul inclus in pachet, pentru a realiza poze si filmari mult mai usor. Pe cat este de complexa camera Xiaomi la interior, pe atat este de simplu de inteles la exterior. Cele doua butoane de navigare si butonul de actiune te ajuta sa navighezi usor prin meniu pe ecranul OLED.

Camera Yi VR 360 are un design compact, fiind usor sa o iei cu tine oriunde.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.