Luni-Vineri 9-16

Camera Pentru Videoconferinta Logitech PTZ Pro 2 ConferenceCam, 1080p, HD, Zoom x10, Indicator LED, Negru

PRET SPECIAL
ID Produs: 97260

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin suficient

2.149,00 lei

1.699,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +169,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +254,85 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 69.22 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Camera Pentru Videoconferinta Logitech PTZ Pro 2 ConferenceCam, 1080p, HD, Zoom x10, Indicator LED, Negru de la Logitech

OPTICA SI PERFORMANTA DE ULTIMA GENERATIE
Logitech PTZ Pro 2 este echipata cu o optica de calitate premium pentru videoclipuri extrem de realiste, care permit participantilor sa se simta ca si cum ar fi toti impreuna, in aceeasi camera, in loc de km distanta. Cele mai bune tehnice implementate garanteaza imagini cu o rezolutie extraorinar de clara, redare incredibila a culorilor si o precizie optica exceptionala. Cu un cost aproape la jumatate fata de modelele similare de pe piata, PTZ Pro 2  este, evident, cea mai buna alegere.
 
 
CAPTUREAZA MISCARILE IN INALTA DEFINITIE
PTZ Pro 2 este alegerea perfecta pentru cursuri si sali de conferinta. Cu un camp de vedere la 90 ° aduceti in fata prezentatorii, participantii la conferinta si fisa de prezentare, toate acestea cu ajutorul panoramei flexibile si controlul de inclinare a camerei. Obiectivul zoom 10X si focalizare automata va pemite sa oferiti claritate exceptionala participantilor de la distanta prin sistemul de inregistrare.
 
 
USOR DE INSTALAT SI FOLOSIT
Datorita conectivitatii plug-and-play USB, PTZ Pro 2 este extrem de usor de instalat si de folosit. Conectati PTZ Pro 2 la un computer sau laptop prin intermediul unui USB, iar instalarea se face automat. Aceasta camera este proiectata  pentru a asigura compatibilitatea cu aplicatiile e videoconferinta de pe computerele Windows si Mac si se integreaza cu orice sistem de sunet audio sau difuzor.
 
 
DISTANTA FATA DE CAMERA NU MAI ESTE DE MULT O PROBEMA
Activarea panoramei, inclinarea si marirea unghiului cu ajutorul telecomenzii, astfel incat sa nu pierdeti detalii din sala de conferinta sau in mediul de lucru. Mai mult de atat, descarcand aplicatia camerei, puteti folosi camera si dintr-o locatie diferita prin functia de remote.
 
Rezolutie video (pixeli) 1080p HD
Interfata USB
Dimensiuni (D x H x W mm) 146 x 131 x 130 mm
Greutate 580 g

 

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.