Luni-Vineri 9-16

Cântar de bucătărie Tefal Optiss Decor BC5121V0

ID Produs: 139851

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cantar electronic

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Cântar de bucătărie Tefal Optiss Decor BC5121V0 de la Tefal

Reţetele de prăjituri, acum la îndemâna oricui!

Cântarul de bucătărie din sticlă Tefal Optiss este partenerul perfect pentru gătit, oferind rezultate exacte în timpul cântăririi și ajutându-te să economisești timp cu funcția inteligentă Tara.

 

Partenerul tău pentru succes în bucătărie!

Cu ajutorul cântarului de bucătărie Optiss Decor, toate rețetele tale vor fi un real succes! Platforma de înaltă calitate din sticlă este robustă şi rezistentă la zgârieturi, iar datorită capacităţii mari de până la 5 kg, se adaptează perfect tuturor reţetelor, de la aperitive, până la deserturi.

Exact până la fiecare gram, este perfect adaptat pentru gătit sau copt, unde fiecare gram este esențial în rezultatul final.

În plus, funcția inteligentă TARA asigură cântăriri succesive a mai multor ingrediente în același recipient și te ajută să economisești timp.

Nu este nevoie să trasferi fiecare ingredient, ci pur și simplu să resetezi cântarul la 0 și să continui să adaugi ingrediente.

Este ușor de depozitat datorită design-ului subțire și a cârligului retractabil şi întotdeauna pregătit de utilizare cu cele 2 baterii LR03 AAA incluse în pachet.

 

Caracteristici esenţiale
  • Confort maxim în utilizare

     

    Platforma robustă, din sticlă rezistentă la zgârieturi, este foarte ușor de curățat. Datorită suprafeţei mari a platformei, aceasta se adaptează perfect dimensiunilor oricărui vas.

     

  • Capacitate mare

     

    Se adaptează perfect tuturor reţetelor, de la aperitive, până la deserturi.

     

  • Rezultate garantate

     

    Gradaţie la 1 g(ml), ideală pentru coacere, unde cântărirea foarte precisă este extrem de importantă pentru o reţetă de succes.

     

  • Funcţie Tara

     

    Economisește timp cu funcția Tara cântărind succesiv mai multe ingrediente în același recipient. Nu este nevoie să trasferi fiecare ingredient, ci pur și simplu să resetezi cântarul la 0 și să continui să adaugi ingrediente.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.